20 / 04 / 2024

esenler kentsel dönüşüm projeleri

esenler kentsel dönüşüm projeleri

2012 yılında Esenler'de başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları ile bölgede konut fiyatları son iki yılda yüzde 100 arttı.

Esenler'de 25 bin konut dönüştü!

Esenler İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ercan, "Kentsel dönüşümün başladığı 2012 yılından beri Esenler'de 25 bin konut dönüştü. Ayrıca, 100 bin bağımsız birim de dönüşmeyi bekliyor." dedi.

Esenler'de 100 bin problemli konut dönüşecek!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, muhtarları uyardı: "Her yıl Aralık ayında mahalli derneklerin de aracılık etmesi ile nüfus kayıtları memleketlere taşınıyor, bu da bütçede açığa sebep oluyor. Gelin, bir kampanya şeklinde bu haksızlığa engel olalım."

TOKİ Esenler'de Oruçreis ve Çiftehavuzlar'ı dönüştürecek!

İstanbul'da boş arazi bulmakta zorlanan TOKİ kentsel dönüşüme odaklandı. Esenler'in iki bölgesinde kentsel dönüşüm yapacak TOKİ hak sahipleriyle anlaşmalara başladı.

Esenler kentsel dönüşümde Türkiye'ye örnek oldu!

Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Belediyesi'nin hayata geçirdiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Projesi ile Türkiye'de kentsel dönüşümün hayal olmaktan çıktığını söyledi.

Davaa Ganbold Esenler'deki dönüşümle ilgili bilgi aldı!

Moğolistan'ın Chingeltei Belediye Başkanı Davaa Ganbold, Esenler'de yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürü Sezayi Köse'den bilgi aldı

Esenler'de 24 bin konut yenilendi!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, son altı yılda ilçe genelinde 24 binden fazla konutun yenilendiğini ve 150 bin kişinin deprem riskinden uzak güvenli ve sağlıklı konutlara kavuştuğunu söyledi.

Esenler'de Türkiye'nin en büyük şehir parkı yapılacak!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, bayramlaşma töreninde personele, Esenler Belediyesi´nin hayata geçirdiği dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi verdi. Bayramlaşma töreni Belediye Başkanlığı'nda yapıldı.

Esenler'de 90 bin güvensiz konut yenilenecek!

Dünyanın en büyük kentsel dönüşümü ve Türkiye'nin en büyük şehir parkı projesi Esenler'de başlıyor. Protokolü imzalanan mega proje sayesinde, 90 bin güvensiz konut yenilenecek.

Esenler'de 10 yılda 100 konut yenilenmesi planlanıyor!

İstanbul’da kentsel dönüşümün başladığı ilk ilçe olan Esenler’de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 10 yıl içinde ilçedeki 100 bin konutun yarısından fazlasının yenileneceğini söyledi.

Esenler kentsel dönüşümünde 10 bin konut hedefi aşıldı!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 500 bin nüfuslu ilçede 100 bin konutun 23 bin 829’unun dönüştüğünü belirterek, “10 yıl içinde bu 100 bin konutun yarısından fazlasının dönüştürülmesini hedefliyoruz." dedi..

Esenler'de 6 bin TL'lik dairelerin fiyatları 600 bin TL'ye yükseldi!

Esenler Belediye Başkanı Göksu, bölgede kentsel dönüşümün başlamasıyla metrekare fiyatlarının ciddi arttığını belirterek, "60 bin TL'lik daireler 600 bin TL’ye yükseldi" dedi..

Esenler'de 100 bin konut 10 yıl içerisinde yenilenecek!

Esenler’in Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu kentsel dönüşümle ilgili yaptığı basın toplantısında, 10 yıl içinde ilçedeki 100 bin konutun yarısından fazlasının kentsel dönüşüm kapsamında yenileneceğini kaydetti.

Esenler'de yeni 10 bin konut hedefini aştık!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Şu anda ilçemizde 10 binin üzerinde konut ya üretim aşamasında, ya da proje aşamasında. İlçemizde yeni 10 bin konut hedefini aştık." dedi..

Oruçreis'te kentsel dönüşüm başladı!

Oruçreis'te kentsel dönüşüm başladı. Esenler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm konutlarının ilk etabının anahtar teslimlerinin ardından ikinci etap için yıkım çalışmalarına başladı.

Esenlerin kentsel dönüşümü Çinlilerin dilinde! Çinli Bakan'dan 'Hayran kaldım'' açıklaması!

Çin Halk Cumhuriyeti Konut ve Kentsel Gelişim Bakan Yardımcısı Dong Jianguo Esenler’deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili; “Bu kadar büyük bir projeyi başlattığınız için sizi tebrik ediyorum. Hayran kaldım” ifadesini kullandı.

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Esenler'de 60 bin konut dönüştürülecek! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından Esenler'deki dev kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve Esenler kentsel dönüşüm projesiyle ilgili tüm merak edilenler...

İBB'nin Esenler'deki kentsel dönüşüm davasında karar çıktı!

İstanbul Esenler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin iptaline yönelik dava açan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne mahkemeden ret kararı çıktı.

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu önceki gün kentsel dönüşüm anahtar teslim kura töreninde yaptığı açıklamada İBB'yi kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle eleştirdi.

Esenler kentsel dönüşümde kuralar çekildi! 

Esenler’de kentsel dönüşüm projesi dahilinde 531 konutun sahipleri belli oldu. Program dahilinde Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu açıklamalarda bulundu. 

Esenler kentsel dönüşümde kuralar yarın çekiliyor!

"Akıllı ve Güvenli Şehir Esenler” projesi ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri belli oluyor. Proje dahilinde 531 konutun kura çekilişi yarın yapılacak.

Esenler Kentsel Dönüşüm Projesinin temeli atıldı!

Esenler'de Kentsel Dönüşüm Projesi 1617 konut projesinin temeli atıldı. 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Esenler'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Esenler'deki 56 bin konutun 6 bini kamu ile geriye kalanı ise özel sektör kamu iş birliği ve özel sektör ile şahıslar aracılığıyla yenilendi. Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

EMR Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMR Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Aksoy tarafından kuruldu.

esenler kentsel dönüşüm projeleri Haberi

esenler kentsel dönüşüm projeleri

Esenler’de 2012’de başlayan kentsel dönüşüm hamlesi, konut fiyatlarını son iki yılda yüzde 100 artırdı. Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Esenler’in kentsel dönüşüm çalışmalarıyla İstanbul’un cazibe merkezi haline geldiğini ifade etti.


Ekim 2012'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde Esenler'de başlattığı "kentsel dönüşüm" hamlesi, ilçenin makus talihini de değiştirdi. Esenler, kentsel dönüşümle birlikte İstanbul'da gayrimenkul değerlerinin en fazla arttığı ilçelerden biri haline geldi. İlçede konut fiyatları, son iki yılda ortalama yüzde 100 oranında arttı. Kentsel dönüşümü milli bir proje olarak tanımlayan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Esenler'de, 'Çocuklarınıza tabut değil, güvenli konut bırakın' sloganıyla yola çıktık. İlçemizi, Türkiye'nin kentsel dönüşüm laboratuvarı haline getirdik. Kentsel dönüşümü, fiziki ve sosyal altyapının yenilenmesi ve yaşam kalitesinin artışı olarak görüyoruz. Bu nedenle ilçemizin farklı mahallelerinde...