26 / 04 / 2024

esenler toki kentsel dönüşüm projesi

esenler toki kentsel dönüşüm projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 483 konut ve 60 dükkan hayata geçirecek. Esenler TOKİ 1. Etap 4. Bölge ihalesi 18 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Esenler TOKİ 3. Bölge detayları!

Esenler TOKİ 3. Bölge detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 11 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Esenlerin kentsel dönüşümü Çinlilerin dilinde! Çinli Bakan'dan 'Hayran kaldım'' açıklaması!

Çin Halk Cumhuriyeti Konut ve Kentsel Gelişim Bakan Yardımcısı Dong Jianguo Esenler’deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili; “Bu kadar büyük bir projeyi başlattığınız için sizi tebrik ediyorum. Hayran kaldım” ifadesini kullandı.

TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura sonucunda son dakika!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler İstanbul TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu?

İstanbul TOKİ kura tarihleri! Esenler TOKİ çekiliş ne zaman başlayacak? İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri merakla araştırılıyor. Çekilişlerin büyük bir kısmının yapılacağı İstanbul için büyük bir heyecan var. İşte TOKİ Esenler kurası için araştırılan detaylar!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümde son nokta! O tarihte Cumhurbaşkanı teslim edecek!

15 Temmuz Mahallesinde yaşam başlıyor! Esenler'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında tamamlanmış 2 bin 37 konut hak sahiplerine teslim edilecek. Hak sahipleri, anahtarları 19 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan alacak. 

İBB'nin Esenler'deki kentsel dönüşüm davasında karar çıktı!

İstanbul Esenler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin iptaline yönelik dava açan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne mahkemeden ret kararı çıktı.

Esenler kentsel dönüşümde kuralar çekildi! 

Esenler’de kentsel dönüşüm projesi dahilinde 531 konutun sahipleri belli oldu. Program dahilinde Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu açıklamalarda bulundu. 

Esenler'de kentsel dönüşüm için 1.5 milyar TL harcandı! 

Esenler Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu Esenler Belediye Meclisi'nde görüşüldü. Faaliyet raporuna göre; 1 buçuk yılda kentsel dönüşüme 1.5 milyar TL yatırım yapıldı. 

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi yarın!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Esenler'e 277 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli Esenler İlçesi Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 277 Adet Konut ve 35 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi 6 Nisan'da!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi 6 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Pakistan'ın Karaçi Belediye Başkanı Esenler'deki kentsel dönüşüme hayran kaldı!

Pakistan'ın en kalabalık ve en önemli şehri Karaçi'nin Belediye Başkanı Iftikhar Ali Shallwani, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Esenler Kentsel Dönüşüm Projesinin temeli atıldı!

Esenler'de Kentsel Dönüşüm Projesi 1617 konut projesinin temeli atıldı. 

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Konutları' tanıtıldı!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 17 Ağustos'un yıl dönümünde Türkiye'nin ilk "Akıllı ve Güvenli Konutları"nı tanıttı. Esenler'de kentsel dönüşüm gerçeği gözler önüne serildi.

esenler toki kentsel dönüşüm projesi Haberi

esenler toki kentsel dönüşüm projesi

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler 4. bölge projesi için düğmeye bastı.

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut hayata geçirecek olan TOKİ, İstanbul Esenler'de 483 konut ve 60 dükkan inşa edecek.

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek olan TOKİ, İstanbul Esenler projesinin ihalesi 18 Temmuz  2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

İstanbulluları konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı geçtiğimiz yıl Kayaşehir'de 862, Silivri'de 1.352, Şile'de ise 103 yeni konut hayata geçirdi.

İhale ilanı:
İstanbul İli, Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap, 4. Bölge 483 Adet Konut ve 60 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.