26 / 04 / 2024

esenyurt ev satılık

esenyurt ev satılık

Esenyurt'ta hayata geçirilen ve 150 bin TL'nin altında fiyatlarla satışa sunulan konut projelerini mercek altına aldık. İşte 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla Esenyurt uygun daireler...

Esenyurt Nlogo satılık daire fiyatları!

Esenyurt Nlogo satılık daire fiyatları 2+1'lerde 299 bin TL'den başlıyor. Torium AVM’ye 5 dakika uzaklıkta olan projede teslimlerin 2018 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul satılık ev!

Esenyurt Nlogo İstanbul satılık ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan projede 2 bin 679 adet konut ve 100'den fazla mağaza yer alıyor.

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık ev!

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık ev tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 2 bin metrekarelik ticaret alanına sahip projede 363 adet daire ve 9 adet dükkan bulunuyor.

Babacan Premium Esenyurt satılık ev!

Babacan Premium Esenyurt satılık ev fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Ödeme planı kapsamında 40 ay vade farksız taksit uygulanan proje E-5'e 100 metre yakınlıkta hayata geçiriliyor.

Esenyurt Bosspoint satılık!

Esenyurt Bosspoint satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Esenyurt Devlet Hastanesine 600 metre uzaklıkta olan proje Boskan İnşaat imzası taşıyor.

İş GYO Inİstanbul Gala satılık ev!

İş GYO Inİstanbul Gala satılık ev tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam 788 adet üniteden meydana gelen proje TEM'e 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Esenyurt Ayışığı Butik satılık!

Esenyurt Ayışığı Butik satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Toplam 110 adet konuttan meydana gelen proje tek blok halinde inşa edilecek.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık ev!

Fikirtepe Concord İstanbul satılık ev tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam arsa alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.

Ayışığı Butik Esenyurt satılık!

Ayışığı Butik Esenyurt satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşeceği projede çeşitli sosyal alanlara yer veriliyor.

İhlas Yapı Bizim Evler 6 satılık ev!

İhlas Yapı Bizim Evler 6 satılık ev fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Satış süreci devam eden proje 414 bin 210 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

DKY İnşaat DKY Kartal satılık ev!

DKY İnşaat DKY Kartal satılık ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Topkapı Inİstanbul Gala satılık ev!

Topkapı Inİstanbul Gala satılık ev fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta inşa edilen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Sinpaş Aydos Country satılık ev!

Sipaş Aydos Country satılık ev teslimlerinin 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor. Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen projede 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

esenyurt ev satılık Haberi

esenyurt ev satılık

İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Esenyurt'taki uygun fiyatlı konut projelerini araştırdık. Bölgede fiyatlar genel itibari ile İstanbul'un diğer ilçelerine göre oldukça uygun. Biz bu haberimizde sadece 150 bin TL'nin altındaki konut projelerini mercek altına aldık. Fiyatlar 36 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fiyatlar uygun ama sunulan yaşam kalitesi oldukça yüksek. Zengin sosyal olanakları ile dikkat çeken bu projelerde havuzundan, fitness center'ına, otoparkından güvenliğine, çocuk oyun alanlarından spor alanlarına kadar herşey var. İşte uygun fiyata yüksek yaşam kalitesi sunan o konut projeleri.


Esenyurt uygun daireler...




Tuğba Residence'ta 36 bin TL

Tuğba Residence, Makrom Yapı tarafından inşa ediliyor. Fiyatların 36 bin TL'den başlangıç gösterdiği...