20 / 04 / 2024

esenyurt evviva projeleri

esenyurt evviva projeleri

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt 'ta, ' Evviva Millenium ' ve 'Evviva Yaşam Merkezi 'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

Evviva Queen Esenyurt hakkında 10 soru! Metrekaresi 1.350 TL!

Bulut İnşaat tarafından Esenyurt'ta yer alan Evviva Queen projesinde Kasım ayına kadar Hava Yolları çalışanları dışında kimseye satışı yapılmıyor. Evviva Queen Esenyurt'ta metrekare 1.350 TL olarak fiyatlandırılıyor...

Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar ile ilgili karar çıktı!

İstanbul Esenyurt'ta müteahhitler tarafından yarım bırakılan projeleri tamamlamak isteyen Esenyurt Belediyesi geçtiğimiz günlerde inşaatların tamamlanması için meclise teklif götürmüştü. Teklif ile ilgili komisyondan ret kararı çıktı. 

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Yakut tarafından kuruldu.

Esenyurt'taki yeni konut projeleri mağdurlara çare olacak mı?

Esenyurt'ta devam eden konut mağduriyetinin yeni projelerle çözülmesi bekleniyor. İnşaat firmaları yaklaşık 2 bin konut mağduru ile yeniden anlaşmak istiyor.

Esenyurt konut mağdurları dikkat!

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un müjdelediği irtibat ofisi açıldı.

Esenyurt konut mağdurlarına müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya geldi. Bakan Kurum "Vatandaşımızın mağduriyetini giderecek olan çalışmayı yine vatandaşımızla omuz omuza yapmak istiyoruz.'' dedi.

Esenyurt ve Beylikdüzü Metro hatlarıyla daha da değerleniyor!

İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgeler şüphesiz ki ulaşımın geliştiği desteklendiği bölgeler olacak. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesine yönelik metro projeleri somutlaştıkça daha da değerleniyor. 

Ucuz konutun adresi Esenyurt'taki 10 konut projesi!

İstanbul'da konut üreticileri Esenyurt'ta yatırım atağına geçti. Konut satışlarının hızla arttığı Esenyurt bölgesinde lüks konut projeleri hızla yükseliyor. 

Esenyurt konut satışında fark arttı!

Esenyurt ve Beylikdüzü ilçeleri markalı konut projeleri ile değerlendi. Günde 116 konutun alınıp satıldığı Esenyurt ile 33 yeni markalı projenin yapımının sürdüğü Beylikdüzü’nde konut fiyatlarının artması bekleniyor.

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda Esenyurt projeleri masaya yatırıldı.

Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği kuruldu!

Bulut İnşaat Esenyurt Bölgesinde Evviva Yaşam Merkezi mağdurlarının haklarını korumak amacıyla “Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği" 26 Ekim 2016 tarihinde kuruldu.

Özyurtlar İnşaat projeleri Esenyurt'ta yükseliyor!

Hali hazırda beş projenin çalışmalarını birlikte yürüten Özyurtlar İnşaat'ın, İstanbul'un yükselen bölgesi olan Esenyurt'ta üç, Büyükçekmece ve Bahçeşehir'de ise birer tane projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Oğuzhan Yılmaz ve Yunus Emre Tunç ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Esenyurt yüksek binalarıyla Avrupai kent oldu!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kadıoğlu, Esenyurt'a ciddi büyüme olduğunu ve ilçenin sağlık ve turizm merkezi haline geldiğini belirtti.

esenyurt evviva projeleri Haberi

esenyurt evviva projeleri

YABANCI yatırımcıların odak noktası haline gelen Esenyurt'ta, 89.000 liraya konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Bulut İnşaat'm başlattığı kampanyada daireler hemen teslim hemen tapu" güvencesiyle satışa çıkarıldı. 



SINIRLI SAYIDA 

Satışa sunulan Evviva projelerinde 89.000 liradan başlayan 990 TL taksitlerle sınırlı sayıda stüdyo daireler veya 130.000 liradan başlayan 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler ekonomik ödeme seçenekleriyle alıcılannı bekliyor. 



EVİNİZ OLSUN DİYE

2015 sonuna kadar proje teslimlerinin biteceğini belirten Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, 'Bugüne kadar Esenyurt'ta inşa ettiğimiz Evviva projelerimizin tamamı halka hitap eden, ekonomik, depreme dayanıklı, modem, her türlü teknolojiden yararlanan binalardır. Biz inanıyoruz ki "eviniz olsun diye" kampanyamızla birlikte müşterilerimiz ve yaünmcılar bize güvenerek doğru karan vermiş olduklannı göreceklerdir" dedi.




Vahdet...