25 / 04 / 2024

Esenyurt gayrimenkul yatırımı

Esenyurt gayrimenkul yatırımı

Gayrimenkul ve yatırım danısmanı Enes Su, İstanbul'un en çok gelişen ilçelerinden olan Esenyurt ve Beylikdüzü hakkında bilgiler verdi.

Esenyurt'a yatırım yapılır mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında, okuyucusunun sorduğu '' Esenyurt'a yatırım yapalım mı?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Esenyurt'a yatırım yapılır mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında, okuyucusunun sorduğu '' Esenyurt'a yatırım yapalım mı?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Esenyurt gayrimenkulde yatırım fırsatı sunan bölge!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Esenyurt'ta gayrimenkul yatırımı kazandırır mı?'' sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

Florya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirket kuruldu!

Florya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 83 bin 525 TL sermaye bedeli ile Mehmduh Öztürk ve Aynur Öztürk ortaklığında kuruldu.

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 6 milyon TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu. 

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Ergene Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Filoteks Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Filoteks Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Pirim Group Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirim Group Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Öznur Pirim tarafından kuruldu.

Babillo Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Babillo Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Nart, Ertuğrul Nart ve Hayrullah Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Funds Group Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Funds Group Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Jalal Kehil, Mowafaq Alsharıf tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt’ta  7 milyon 335  bin TL sermaye bedeli  ile Memduh Öztürk tarafından kuruldu.

Umt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Umt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli  ile Umut Erçakar tarafından kuruldu.

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Sedat Koryol, Mustafa Doğan, Cengiz Yamaner, Memduh Öztürk, Ekin Özoran, Halil Alper Aköz, Esra Ulcay, Hüseyin Altaş ve Ersin Türk ortaklığında kuruldu.

Esenyurt gayrimenkul yatırımı Haberi

Esenyurt gayrimenkul yatırımı


Son yıllarda adeta bir an da büyüyen ve büyümeye doymayan iki ilçe Esenyurt ve Beylikdüzü. Öyle büyüdü ve gelişti ki megakent İstanbul'un içinde adeta başka bir iki kent halini aldı.

Gayrimenkul ve yatırım danısmanı Enes Su, bu denli büyüyen iki ilçe hakkında önemli bilgiler verdi.


Yatırım Yapmak İçin Her Sebep Var


Gayrimenkul ve yatırım danışmanı Enes Su ''Esenyurt’daki konut dokusuna bakarsak, eğiliminin güvenlikli ve sosyal imkânları bol olan site tipi projeler yönünde olduğunu görüyoruz.''

Esenyurt Bölgesi İstanbul ulaşım sisteminin tam olarak bel kemiği konumundadır ki bu da şehir insanı için en önemli faktördür. E-5 Karayolu ve TEM Otoyolu’nun orta kısmında ulaşımı kolay bir noktada bulunmaktadır. Orta vadede ulaşım açısından planlanan yatırımlar ile bölgenin daha da büyüyeceğini söyleyebiliriz.

Konumu itibariyle Atatürk Havaalanı’na ve bölgedeki birçok...