29 / 03 / 2024

Esenyurt Marmara Garden Evleri nerede

Esenyurt Marmara Garden Evleri nerede

İstanbul 'un Esenyurt İlçe' sinde hayata geçirilecek olan projede 522 konut yer alıyor. Esenyurt Marmara Garden Evleri tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Marmara Park AVM'nin değeri resmen belli oldu! Marmara Park AVM'nin piyasa değerinde büyük şok! 

2012'de Esenyurt'ta açılan ve merkezi konumuyla dikkat çeken Marmara Park AVM'nin 2022 yılsonu değeri belli oldu. Marmara Park AVM'nin piyasa değerinde büyük şok! İşte o rakam...

Marmara Park AVM arsasının kira değeri belli oldu! İşte o rakam!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Yakuplu Mahallesi, 21 Ada, 102-103-110 parsellerde yer alan Marmara Park AVM arsasına ilişkin üst hakkı kira bedeli açıklandı. İşte o rakam...

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Marmara Grup Gayrimenkul Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Grup Gayrimenkul Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Cengiz Yıldız tarafından kuruldu.

Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar?

2012'de Esenyurt'ta hizmete sunulan ve E-5 karayolu üzerinde yükselen Marmara Park AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. Peki Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Esenyurt Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

2012 yılında Esenyurt'ta hizmete açılan ve E-5 hattı üzerinde konumlanan Marmara Park AVM'nin piyasa değeri şaşırttı. Peki Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm detaylar...

Trio Garden'da 385 bin TL'ye 1+1! Yeni proje!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Trio Garden projesinde lansman dönemine özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 385 bin TL'den başlıyor...

Marmara İnvest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara İnvest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Khadro tarafından kuruldu.

Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Esenyurt'ta E-5 hattında konumlanan ve 2012 yılında hizmete açılan Marmara Park AVM'nin piyasa değeri şaşırttı. Peki Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Hayat Marmara Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Şirketi kuruldu!

Hayat Marmara Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 47 bin TL sermaye bedeliyle Feras Fethi Moh'd Yasin tarafından kuruldu.

Marmara Park AVM değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Yakuplu Mahallesi'nde yer alan Marmara Park AVM'nin değerleme raporunu yayınladı...

Marmara İkinci El Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara İkinci El Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Ayman Baghdadı İle M.Alı Ahmed Hassan tarafından Esenyurt'ta kuruldu. 

Bizim Evler Ardıçlı iptal edildi, İhlas Marmara Evleri 4 geliyor!

İhlas Gayrimenkul tarafından Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Bizim Evler Ardıçlı projesi iptal edildi. Firma bu projenin yerine Beylikdüzü Yakuplu'da İhlas Marmara Evleri 4 projesine başlıyor. Projede toplam 1.249 adet daire ile 52 adet ticari ünite yer alacak.

Esenyurt Marmara Garden Evleri nerede Haberi

Esenyurt Marmara Garden Evleri nerede

Toplam 522 konut ve ticari alanlardan meydana gelen proje 3 blok şeklinde yükselecek. Proje Bayburtlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede bloklar 18 kattan oluşuyor.


Sosyal alanları arasında Marmara Garden Evleri projesinde fitness, yüzme havuzu, kapalı otopark ve sauna gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Esenyurt Marmara Garden Evleri satılık daire seçenekleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede ruhsat çalışmaları devam ediyor. 




Telefon: 0212 854 04 41

Web: www.bayburtluinsaat.com.tr

Tülay...