19 / 04 / 2024

Esenyurt Olcay Yıldız Park

Esenyurt Olcay Yıldız Park

Fiyatların 150 bin TL'den başladığı Olcay Yıldız Park projesinde 36 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sağlanıyor...

Olcay Yıldız Park Evleri'nde 180 bin TL'ye 3 oda 1 salon!

Peşin alımlarda yüzde 5 indirim uygulayan Olcay Yıldız Park'ta satışlar 150 bin TL ile 240 bin TL arasında değişen fiyatlarla devam ediyor...

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Ören tarafından kuruldu.

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yakar tarafından kuruldu.

İstanbul Yıldız Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yıldız Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Resoulı ve Mılad Rasoulı ortaklığında kuruldu.

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hassan Adam Ali tarafından kuruldu.

Ersem Yıldız İnşaat Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ersem Yıldız İnşaat Elektrik Çelik Makina Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Ersem Yıldız İnşaat  Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a taşındı. 

Kazım Yıldız İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazım Yıldız İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Yıldız tarafından kuruldu. 

Öz Yıldız Grup İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldız Grup İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şakir Yıldız tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, İnönü Mahallesi, 354 Sokak'ta kuruldu.

Kuzey Yıldızı Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Biyik tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi 'nde kuruldu.

İstanbol Yıldız İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbol Yıldız İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile İstanbul Esenyurt'ta Khaled Karimeh ve Mohamad Karima tarafından kuruldu.

Olcay Yıldız Park Esenyurt iletişim!

İçinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu ve İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta konumlandırılan Olcay Yıldız Park Esenyurt iletişim bilgileri...

Esenyurt Olcay Yıldız Park Evleri!

İçinde apartman sorumlusu, güvenlik, çocuk oyun alanı, otopark, kamelyalar ve daha bir çok sosyal olanağın bulunduğu Esenyurt Olcay Yıldız Park Evleri detayları... Projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor...

Olcay Yıldız Park Konutları'nda 2+1'ler 140 bin TL!

Olcaylar Group İnşaat tarafından hayata geçirilen Olcay Yıldız Park Konutları'nda 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut seçenekleri yer alıyor. Olcay Yıldız Park projesinde fiyatlar 140 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Olcay Yıldız Park Esenyurt ulaşım!

Olcay Yıldız Park Esenyurt ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt bölgesinde yer aldığını söyleyebiliriz, satışların devam ettiği projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Esenyurt Olcay Yıldız Park Haberi

Esenyurt Olcay Yıldız Park

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Olcay Yıldız Park, Olcaylar Group İnşaat projesi olarak hayata geçiriliyor. Projede satışlar devam ediyor.


Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sağlanan Olcay Yıldız Park Esenyurt'ta, daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı.


1,700 metrekare alan üzerinde yükselen Olcay Yıldız Park Evleri'nde toplam 36 daire yer alıyor. Projede, apartman sorumlusu, güvenlik, çocuk oyun alanı, kamelyalar bulunuyor.



2+1 dairelerin 100 metrekare, 3+1 dairelerin 125 metrekare alana sahip olduğu Esenyurt Olcay Yıldız Park'ta daire teslimleri Mayıs 2013 sonunda yapılacak.


12 ticari birimin de yer aldığı Olcay Yıldız Park Konutları'nda yüzde 30 peşinatla firma bünyesinde 36 ay sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor.


Esenyurt Olcay Yıldız Park Evleri'nde yer alan 2 oda 1 salon daireler 150 bin...