25 / 04 / 2024

Esenyurtta yol mu çöktü

Esenyurtta yol mu çöktü

Esenyurt'ta cadde üzerinde meydana gelen çökme belediye ekipleri tarafından onarıldı.

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Silivri Göksu Royal'e kamuya ait yol mu dahil edildi?

Silivri'de hayata geçirilen Göksu Royal projesine kamuya ait yeşil alan ve yol dahil edildi. Projenin alanı 18 bin metrekareye çıkarıldı. Mahkeme bu kararı iptal etti ve yolun kamuya açılmasını hükmetti. 

Kocaeli'deki Hünkar Çayırı'na yol mu açıldı?

Kocaeli Gebze'deki Hünkar Çayırı'na 1. derece sit alanı olmasına rağmen yol açıldığı iddiasına, alanın özelleştirme kapsamından çıkarılmasına ve kullanımına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Muğla Büyükşehir'den 249 milyonluk yol yatırımı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi şehirde yaptığı 565 Milyon TL yatırımın 249 Milyon TL’sini yollar için harcadı.

Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni yol mu yapılacak?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, 14 Şubat’ta Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan yol genişletme dönüş yol projeleriyle Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni bir saldırı düzenleneceğini açıkladı.

Muğla Ortaca Kemal Şahin Bulvarı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 9900 metrelik Ortaca Kemal Şahin Bulvarı'ndaki yol çalışmaların tamamladı.

Muğla Atatürk Caddesi'nde 2. etap tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi 2. Etap yol projesini tamamladı.

Muğla Yatağan Sağlık Evi açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Yatağan Belediyesi işbirliğiyle Cazkırlar ve Yaylaköy Mahallelerinde yapılan yol, sağlık evi ve düğün salonu hafta sonu yapılan törenle tanıtıldı...

Fethiye-Söğüt yolu duble yol olacak mı?

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Antalya'yı Ege Bölgesi'ne bağlayan Fethiye-Söğüt yolunun duble yol yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Muğla Büyükşehir'den 800 kilometrelik yol çalışması!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında 100 milyon TL yatırımla 1000 km yol çalışması projesinde 800 kilometre rakamına ulaşarak büyük bir başarının altına imza attı.

Muş Kırköy'de yol sorunu çözüldü!

Muş’un merkeze bağlı Kırköy Belde Belediyesi, yol sorununu kilitli parke taşı döşeyerek çözüme kavuşturdu.

Esenyurtta yol mu çöktü Haberi

Esenyurtta yol mu çöktü

Esenyurt’ta dün akşam saatlerinde Güzelyurt Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde yolda çökme meydana geldi. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, belediye ekipleri de cadde üzerinde önlem almış, trafik tek şeritten sağlandı. Esenyurt Belediyesi’ne bağlı ekipler göçüğün meydana geldiği alanda  çalışma yaparak, göçüğü onardı.

Orhangazi Caddesine yakın bir noktada meydana gelen olayın yollarda ve apartmanlarda oluşan çatlaklarla herhangi bir ilgisinin olmadığı...