25 / 04 / 2024

esenyurt\'taki konut projeleri

esenyurt\'taki konut projeleri

Hemen teslim edilen ve fiyatların 85 bin TL'den başladığı Orion Park Esenyurt'ta 1.600 metrekarelik sosyal tesis yer alıyor

Ucuz konutun adresi Esenyurt'taki 10 konut projesi!

İstanbul'da konut üreticileri Esenyurt'ta yatırım atağına geçti. Konut satışlarının hızla arttığı Esenyurt bölgesinde lüks konut projeleri hızla yükseliyor. 

Merter’de fabrikalar yerinde lüks konut projeleri yükseliyor!

İstanbul'un ilçesi Merter’de üretim tesislerinin yerini lüks konut projeleri aldı. TSKB Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, konut projeleri bölgedeki metrekare fiyatlarını yüzde 50 artırdı. İlçede, fabrikalar yerine 4 bin konut ve ticari alan inşa edildi.

2017 Nisan'da satışa çıkacak konut projeleri!

Konut sektöründe 240 ay vade kampanyası dönemi yarın sona eriyor. İşte Nisan ayında lansman avantajlarıyla satışa çıkmaya hazırlanan konut projeleri...

İzmir Menemen'de konut projeleri arttı!

İzmir Menemen sanayi ve konutta da hızla gelişiyor. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, hızlanan konut projeleri nedeniyle İzmir'in nüfusu en fazla artan ilçesi olduklarını belirtti.

Esenyurt'ta gayrimenkul değerlerinin artışı ev sahiplerine yaradı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt'taki konut satışlarını değerlendirdi. İşte o röportaj.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

2017 Ocak'ta satışa çıkacak konut projeleri!

2017 yılının ilk ayında satışa çıkacak konut projeleri, lansmana özel fiyatlarla satışa çıkmaya hazırlanıyor. İşte 2017'nin ilk projeleri...

Sea Homes, Avrupa’nın en prestijli konut projeleri arasında!

Çeşme Paşalimanı’nda yer alan lüks rezidans projesi Sea Homes, “European Property Awards” yarışmasında kazandığı “Highly commended” ödülü ile en takdir edilen konut projeleri arasında yerini aldı.

Markalı konut projeleri Anadolu'ya açılıyor!

Anadolu şehirleri büyük AVM yatırımcılarının hedefinde. Buna önümüzdeki dönemde markalı konut projeleri de eklenecek.

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Oğuzhan Yılmaz ve Yunus Emre Tunç ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

2016 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

İnşaat firmaları, Eylül ayında yeni projelerini lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte satışa çıkacak konut projeleri...

Abdi İbrahim, Esenyurt’taki 2 tesis yatırımını öne çekti!

İlaç şirketi Abdi İbrahim, Esenyurt’taki üretim kompleksinde 2017 yılı içinde temelini atacağı iki yeni tesis yatırımını öne çekme kararı aldı.

Markalı konut projeleri iklimlendirme sektörünü geliştiriyor!

Doğalgazın ekonomik ve konforlu olması doğalgaz kullanımını lüks kullanım ürünü olmaktan çıkartarak zorunlu ihtiyaç haline getirmiş. Üçay Grup Genel Koordinatörü Turan Şakacı, markalı konut projeleri arttıkça, iklimlendirme sektörünün geliştiğini söyledi.

esenyurt\'taki konut projeleri Haberi

esenyurt\'taki konut projeleri

Orion Park Esenyurt´ta 1+1'ler 85 bin TL ile 110 bin TL arasında, 2+1'ler 125 bin TL ile 145 bin TL arasında, 3+1'ler ise 145 bin TL ile 185 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Orion Park Evleri'nde yüzde 25 peşinatla, 120 ay yüzde 0.86 faiz oranıyla konut kredisi kullanılabiliyor

1.600 metrekarelik sosyal tesisi olan Orion Park'ta 5 bin 200 metrekare yeşil alan, 17 bin 212 metrekare toplam arsa alanı bulunuyor.

İnşaatına Kasım 2007'de başlanan Orion Park'ta teslimler ise Ocak ayında başladı. Projede konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor.

Topkapı İnşaat'ın hayata geçirdiği Orion Park'ın sosyal alanlarında yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu, fitness center, sauna, kapalı otopark bulunuyor.

Esenyurt'ta hayata geçirilen projede 1+1'ler 53-73 metrekare, 2+1'ler 98 ile 112 metrekare, 3+1'ler 127...