26 / 04 / 2024

eser ergün kimdir

eser ergün kimdir

Ekim ayının ilk Pazartesi günü kutlanan Dünya Mimarlık Günü vesilesiyle, Ergün Mimarlık, Türkiye'nin 20 yıllık mimari dönüşümünü değerlendirdi...

Ergün Mimarlık, Autodesk Teknik Zirvesi'ne katılıyor!

Ergün Mimarlık, 4 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek olan Autodesk Teknik Zirvesi’nin Yapı Sektörü Oturumu’nda başarı hikayelerini ve BIM sistemine geçiş süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Faruk Rüyal Ergül kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rüyal Ergül kimdir? Faruk Rüyal Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Rüyal Ergül'ün biyografisi...

Emre Ergül kimdir?

Mim İnşaat'ın Avrupa CEO'su olarak inşaat sektöründe çalışmalarını yürüten 22 yıllık gazetecilik deneyimine sahip Emre Ergül kimdir?

Umut Murat Ergün kimdir?

Akyapı İnşaat’ın projelerinin satışında gösterdiği yüksek performans nedeniyle “Akyapı Pazarlama ve Satış Direktörlüğü” kurularak “Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü” olarak Umut Murat Ergün atandı..

Rifat Ergör kimdir?

Mimar Rifat Ergör kimdir? Rifat Ergör, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Rifat Ergör, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Rifat Ergör..

Ergün Turan: Semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, çevreden yalıtılmış sitelerin insanları yabancılaştırdığını belirterek "Değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz" dedi.

Mehmet Ergün Turan: İnsanların kaynaşacağı şehirleşme hedefliyoruz!

Çevreden yalıtılmış sitelerin, ilişkileri zayıflattığına ve dışımızdaki hayata yabancılaştırdığına dikkat çeken M. Ergün Turan, sosyal beklentileri karşılayan, değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleri ile esnafın iç içe olduğu bir şe

Ergün Güler: Vestel akıllı yatırıma odaklanacak!

'Sign Of The City'nin sponsorlarından Vestel'in, Ticaret Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, gayrimenkul sektöründeki büyüme ve gelişimin Vestel için de önemli fırsatlar yarattığına dikkat çekti.

Mehmet Ergün Turan: Semt sakini ile esnafın iç içe olduğu kentler hedefliyoruz!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan " Sosyal beklentileri karşılayan, değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz " dedi.

Ergün Turan: TOKİ şehirlerimizi geleceğin Türkiyesi'ne taşıyacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "TOKİ, yeni bir hedef ve heyecanla şehirlerimizi geleceğin Türkiye'sine taşıyacak değişimlerin adımlarını atmaya başladı" dedi. TOKİ Ulusal proje yarışması sonuçlandı.

Hasan Kalın kimdir?

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın kimdir? Hasan Kalın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Kalın, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hasan Kalın..

Ergün Turan: TOKİ geleceğin modern şehirlerini inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamaca "TOKİ, yeni bir hedef ve heyecanla şehirlerimizi geleceğin Türkiye'sine taşıyacak değişimlerin adımlarını atmaya başladı" dedi.

Manisa'da Cengiz Ergün'e arsa ihalesine katılma yetkisi neden verilmiyor?

MANİSA Büyukşehir Belediye Meclisi'nin Kasım ayı toplantısına Uncubozköy Mahallesindeki 41 bin 27 bin metrekarelik ortaklı arsanın izale-i şuyu satış ihalesine Büyukşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e katılma yetkisinin verilmemesi konusu damgasını vurd

eser ergün kimdir Haberi

eser ergün kimdir

Ergün Mimarlık, Dünya Mimarlık Günü ve haftası vesilesiyle son 20 yıldır Türkiye’deki mimari dönüşümü kendi gözünden paylaştı. Mimarlık hayat biçimleri ve aslında sanayi devrimlerindeki dönüşümlerle iç içe. Bu nedenle de yaşam biçimleriyle dönüştüğü bilinen bir gerçek.

Ergün Mimarlık Ortaklarından Y. Mimar Eser Ergün Dünya Mimarlık Günü’nde bulunduğumuz durumu anlamak için geçmişe bakılması gerektiğinin altını çizerek dönüşümü Ergün Mimarlık gözünden açıkladı.

Eser Ergün, "Geleceği bugünden şekillendiriyoruz. Bugün de geçmişteki eforlarımızın bir meyvesi. O yüzden her an geçmişi analiz etmek ve dönüşümü fark etmek önemli. Bu vesileyle bir analiz yaptığımızda biz, Ergün Mimarlık olarak bundan 23 sene önce yola çıktığımızda 80’li yıllar ile 2000’in dönüşüm süreci arasında bir periyottaydık. 80’li yıllar ve öncesinde ülkemizde çok geniş bir mimarlık piyasası ve bugün alıştığımız ölçekte...