29 / 03 / 2024

Eşin Park teslimleri

Eşin Park teslimleri

Aydın Kuşadası'nda konumlandırılan Eşin Park projesi Eşin Group tarafından hayata geçirliyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 34 bin 900 Euro'dan başlangıç gösteriyor.

Aile konutunda şok detay! Vefat durumunda 4'te 1 miras diğer eşin olur! 

Eşlerin vefat durumunda aile konutu hükmünün sona erip ermeyeceği ve diğer eşin ne gibi hakları olacağı merak ediliyor. İşte aile konutu ile ilgili merak edilenler...

İkinci eşin miras hakkı nedir?

İkinci eşin miras hakkı nedir? İkinci eşin miras hakkı nelerdir? şeklindeki sorular yanıtlarını arıyor. İşte o yanıtlar!

Eşin ölümü halinde aile konutu şerhi kalkar mı?

Eşin ölümü halinde aile konutunun akıbeti merak ediliyor. Peki, kanunen eşin ölümü halinde aile konutu şerhi kalkar mı?

Boşanan eşin mirasta hakkı olur mu?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde boşanan eşin mirasçı olup olmayacağını kaleme aldı. 

Ev satarken eşin rızası şart mı?

Takvim Gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında ev satışında eşin rızasının şart olup olmadığını kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

İkinci eşin mirası çocuklara kalır mı?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yakınım olan dört kardeşin babaları vefat etmişti, anneleri yeniden evlendi, ikinci kocasından çocuğu olmadı. İkinci eşin adına kayıtlı evi var. Bunun vefatı halinde, yakınım olan dört kardeşin bu ev üzerinde miras payı olacak mı?' sorusunu cevapladı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çeçenistan Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çeçenistan Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Kirada eşin hakları nelerdir?

Kira ilişkisi içinde eşin hakları da var. Ancak bu konu çok fazla bilinmiyor. Peki kirada eşin hakları nelerdir? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Eşin rızası yoksa ev satışı da yok!

Medeni Kanunu aile konutu olarak belirlenen evi özel koruma altına aldı. Aile konutu ise artık eşin rızası olmadan satılamıyor.

Suriye'de 30 bin nüfuslu 10 ilçe inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın BM Genel Kurulu’nda dünyaya ilan ettiği “güvenli bölge” projesinin detayları ortaya çıktı. Buna göre Suriye’deki bölge teröristlerden temizlendikten sonra 5 bin nüfuslu 140 köy ile 30 bin nüfuslu 10 ilçe inşa edilecek.

Çamçeşme Parkı hizmete girdi!

Pendik Belediyesi tarafından Metro istasyonu çalışmaları nedeni ile kapatılan Çamçeşme Parkı yeniden düzenlendi. Park hizmete açıldı...

Eşin Deluxe'de fiyatlar 69 bin 900 Euro'dan başlıyor!

Eşin Group imzasına sahip Eşin Deluxe projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 69 bin 900 Euro'dan başlıyor.

Eşin Park teslimleri Haberi

Eşin Park teslimleri

.Aydın Kuşadası'nda hayata geçirilen Eşin Park projesi Eşin Group imzası taşıyor. Projede toplam 136 adet konut yer alıyor. 


Eşin Park projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan 1 oda 1 salon daireler deniz manzaralıdır. Ayrıca 2 adet 1+1 daire birleştirme işlemi ile 3+1 yapılabiliyor. 



Eşin Park projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 60 metrekareden başlayarak değişiklik gösteriyor. Eylül 2014'te yapımına başlanan projede teslimlerin Temmuz 2015'te yapılması planlanıyor. 


Projede;  spor salonları, sauna-masaj salonları, playstation, bilardo, langırt, masa tenisi, sinema, tiyatro, toplantı salonları, Aqua Park, sevgi yolu, Palmiya Adası gibi sosyal faaliyet alanları yer alıyor. 



Eşin Park projesinin ödeme kapsamında %30 Peşin, ,%70 ise 2...