20 / 04 / 2024

eski gemi ne için batırıldı

eski gemi ne için batırıldı

İzmit Körfezi'nin Karamürsel İlçesi açıklarında, Büyükşehir ve Karamürsel Belediyeleri ile Karamürsel Su Altı Sporları Kulübü Derneği'nin (KARSAD) girişimiyle, dalış turizmini canlandırmak ve balık popülasyonunu artırmak için eski yolcu gemisi batırıldı..

İngiltere’de banknotlar neden değişiyor? Eski paralar ne olacak?

İngiltere Kraliçesi’nin ölümünün ardından İngiltere’de banknotlar da değişecek ve yeni banknotlar da Kral üçüncü Charles yer alacak.

Eski Hazine yöneticisinden olay dolar çıkışı! Merkez Bankası’nın 1 günde ne kadar dolar sattığını deşifre etti

Eski Hazineci ve Ekonomist Kerim Rota, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın geçtiğimiz Cuma günü ne kadar dolar satış yaptığını açıkladı.

Eski site yönetimden kalan borçlar ne olur?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, sitede yapılan incelemede eski yönetimin yeni yönetime 200 bin TL borç bıraktığı ve 43 bin TL'lik icra takibi olduğu, bu durumda ne yapılacağı soruldu. 

Adana Reşatbey'deki eski stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadı yeni yerine taşındı. Her ne kadar yeri ile tartışmalar olsa da dönemin Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis’inin, bu yerin imar düzenlemesini yaparak Spor İl Müdürlüğü’ne devretmesi önemliydi. Peki Reşatbey'deki eski stadyumun yeri ne olacak?

Eskişehir'de tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılıyor!

Eskişehir'de kent içi ulaşımda önemli bir yeri bulunan tramvay hatlarında yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılacak.

Eskişehir Millet Bahçesi için ne kadar harcanacak?

Eskişehir Atatürk Stadı yerine millet bahçesi yapılacak. Bugüne kadar millet bahçesi için 48 milyon 250 bin lira harcanacağı iddia edildi...

Volmarıne Gemi Teknolojileri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Volmarıne Gemi Teknolojileri Mühendislik Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Mustafa Volkan Esatoğlu tarafından kuruldu.

Eski İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Ödemiş'e yeni devlet hastanesi yapılamsıyla eski hastanenin ne olacağı merak konusu olmuştu. Hastanesinin yenilenip yeni diş hastanesine dönüşeceği açıklandı. 

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi'nin eski binasına ne olacak?

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi yeni binasına taşındı. Eski binaya ne olacağı merak konusu oldu. Binanın okula dönüşeceği iddialarına rağmen çalışmalara başlanmadı.

Tokat Niksar Devlet Hastanesi'nin eski binasına ne olacak?

Tokat Niksar Devlet Hastanesi'nin eski binasının ne olacağı merak edilmeye başlandı. Bina atıl vaziyette mesken yuvası haline dönüştü.

Keşan Belediyesi'nin eski binası ne olsun?

Keşan Belediyesi'nin yeni binasına taşınmasıyla birlikte eski belediye binasının akıbeti de ilçenin en önemli gündem maddelerinden biri haline geldi.

Aydın eski otogar alanı Efeler Belediyesi'ne devredildi!

Aydınlı eski Bakan Nahit Menteşe, mülkiyeti kendilerine ait olan ve belediye hizmet binası yapmak üzere Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ın istediği eski otogar alanını Efeler Belediyesi’ne devrettiklerini açıkladı.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları ne zaman sona eriyor?

Eskişehir Odunpazarı Karapınar Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 3 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları ne zaman sona eriyor?

eski gemi ne için batırıldı Haberi

eski gemi ne için batırıldı


İZMİT Körfezi'nin Karamürsel İlçesi açıklarında, Büyükşehir ve Karamürsel Belediyeleri ile Karamürsel Su Altı Sporları Kulübü Derneği'nin (KARSAD) girişimiyle, dalış turizmini canlandırmak ve balık popülasyonunu artırmak için eski bir yolcu gemisi batırıldı.


Karamürsel Sahilinde düzenlenen gemi resif törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, KARSAD üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'de turizmi canlı tutmak için birçok çalışma gerçekleştirdiklerini, bu batığın Karamürsel'de su altı turizmini hareketlendireceğini söyledi. 


Bundan 32 yıl önce 1981 yılında yapılan ve 2011 yılında ekonomik ömrünü tamamladığı için İzmit Marina Sahili'nde demirlenerek Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet dışına çıkardığı 26 metre uzunluğundaki yolcu gemisi, Karamürsel sahili açıklarında 20 metre derinliğe batırıldı. Gemi batırma işlemi yaklaşık bir saat sürdü. Bu çalışmanın balık çeşitliliğinin...