19 / 04 / 2024

eski princess otel

eski princess otel

Maslak’taki eski Princess Otel’in kumarhanesini 500 bin Euro yatırımla dünyada bir benzeri daha olmayan müzik stüdyosuna çeviren ‘laz müteahhit’, yüksek teknoloji sistemleri yerli-yabancı işadamlarına ve sanatçılara satıyor...

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık otel!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen oğluna otel arazisi hediye etti!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

Gökçeada'daki Masi Otel'e yıkım kararı!

Gökçeada ilçesi eski Bademli köyünde yapılan Masi Otel, sit alanı sınırları içerisinde olduğunu ve arazinin kullanım özelliğinin bozulması sebebiyle dava üzerine dava açıldı. Dava sonucunda otel için yıkım kararı çıktı

İzmir'de 5 yıldızlı otel binasına ilk depremzedeler yerleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ata Holding’in büyük hissedarları olduğu eski 5 yıldızlı otel binası, depremzedeleri misafir etmeye başladı. Büyükşehir Belediyesi binanın 380 odasını depremzedelere açmıştı.

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

Eskişehir Madame Tadia Otel binası 10.2 milyon TL'ye icradan satılacak!

Eskişehir 7. İcra Dairesi Müdürlüğü,Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Hoşnudiye Mahallesi, 436 ada, 33 parselde yer alan Eskişehir Madame Tadia Otel binasını 10 milyon 250 bin TL'y icradan satıyor...

David Beckham Çin'de otel açacak!

Eski İngiliz futbolcu David Beckham, önümüzdeki yıl Çin’in Macau bölgesinde Londra temalı devasa bir otel açacak.

Özcan Deniz Cactus Otel'den apart kiraladı!

Eski eşi Feyza Aktan ile barışan Özcan Deniz, Yalıkavak'taki Cactus Otel'de apart kiraladı.

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 72 bin 101 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

Kastamonu Eski Turaş Otel 4.8 milyon TL'ye satılıyor!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı tarafından Saraçlar Mahallesi'nde bulunan Kastamonu Eski Turaş Otel satışa çıktı. Otelin satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir'de 9 milyon TL'ye icradan satılık termal otel!

Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi Deliklitaş Mahallesi'nde yer alan termal otel vasıflı gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Reysaş Eskişehir'deki otelini 4.6 milyona kiraladı!

Reysaş,  Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Eskibağlar Mahallesi'nde yer alan otel, işyeri ve ortak alanlardan oluşan gayrimenkulünü, mağazalar ve dükkanlar hariç Rey Otel İşletmeciliği'ne 1 seneliğine kiraladı. 

Bodrum Tenda Otel 21 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Muğla Bodrum'da Eskiçeşme Mahallesi, Gümbet Mevkii'nde yer alan kargir otel müştemilatı ve arsası TC Bodrum 2. İcra Dairesi tarafından satışa sunuluyor. Tenda Otel'in satış bedeli 21 milyon 59 bin 278 TL olarak belirlendi.

eski princess otel Haberi

eski princess otel

Maslak’taki eski Princess Otel’in kumarhanesini 500 bin Euro yatırımla dünyada bir benzeri daha olmayan müzik stüdyosuna çeviren ‘laz müteahhit’, yüksek teknoloji sistemleri yerli-yabancı işadamlarına ve sanatçılara satıyor.


Orhan Aydoğan... Bir çok Karadenizli gibi baba mesleği müteahhitliği seçen Rizeli bir inşaatçı. Ancak çocuk yaşta dayısının dinlediği plakların da etkisiyle müzik sevgisi zamanla hobisini iş olarak seçmesine neden oldu. 60 farklı marka ve 1.300 metrekare alanda kurduğu müzik stüdyosunda bir çok pahalı yüksek teknoloji ürün satıyor. Yabancı müşterilerinin yanı sıra Kenan İmirzalıoğlu, Sezen Aksu, Roberto Carlos gibi birçok ünlünün de yer aldığı Extreme Audio,’da bir çok şarkıcı da albümlerini dolduruyor. Orhan Aydoğan “Cep telefonlarımızdan, mp3 player’larımızdan, televizyondan ya da bilgisayardan ne yazık ki gerçek müziği dinleyemiyoruz. O yüzden laz müteahhitin biri böyle...