29 / 03 / 2024

Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi inşası 

Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi inşası 

Konya'da çevre ve gürültü kirliliği oluşturan Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin merkezinden taşınıyor.

Sivas Eski Sanayi'nin 2. etap konut ve ticaret alanları için kuralar çekildi: Çeyrek asırlık sorun çözüldü! 

Sivas Belediyesi tarafından Eski Sanayi Bölgesi'nde yapımı devam eden kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için kura çekimi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Doğuş Ramatçılık Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Ramatçılık Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Eski, Melike Batukan ve Özlem Ünsal ortaklığında kuruldu.

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti! Tarhan Erdem kimdir?

KONDA Araştırma Şirketinin kurucusu, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Eski CHP Genel Sekreteri Tarhan Erdem, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Moskova'daki 7 eski sanayi sitesi alanında konut inşa edilecek!

İnşaatlar için boş arsa sıkıntısı yaşanan Moskova’da eski sanayi sitelerinin arazilerinde yeni projelere hayata geçiriliyor. Grayoronovo, Zyuzino, Kaşirskoye Şosse, Beskundikovo, Kuntsevo, Korovino ve Teplıy Stan isimli sanayi sitelerinde toplam 1,5 milyon metrekare büyüklükte yeni konut yapılacak.

Konya Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin dışına taşınıyor!

Konya'da çevre ve gürültü kirliliği oluşturan Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin merkezinden taşınıyor.

Konya Eski Sanayi ve Karatay Sanayii'nin ihale tarihleri belli oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı  Uğur İbrahim Altay, Eski Sanayi ve Karatay Sanayii’nin yeni yerine taşınmasıyla ilgili ilk etap ihalesinin 12 Ocak'ta yapılacağını açıkladı.

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi'nin ihalesi yapıldı!

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesi düzenlendi.  Proje kapsamında 120 iş yeri, 34 dükkân ve 58 konut inşa edilecek.

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa’da “Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek 120 iş yeri, 34 dükkân ve 58 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Şanlıurfa eski sanayi kentsel dönüşüm ihalesi yarın! 

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 2.Bölüm 120 Adet İşyeri ve 8 Adet Dükkan ile 1.Etap 3.Bölüm 58 Adet Konut ve 26 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Arı Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arı Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Develioğlu ve Cenk Başeski ortaklığında kuruldu. 

Düzce eski sanayi çarşısı ne olacak?

Düzce Uzunmustafa ve Kültür mahallelerinin D-100 karayolunun güney kısmında bulunan, 'eski sanayi çarşısı' dönüşüyor.

Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi inşası  Haberi

Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi inşası 

Konya'da çevre ve gürültü kirliliği oluşturan Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin merkezinden kaldırılarak şehrin dışına taşınıyor. Tarihi dokusuyla yerli ve yabancı turistin uğrak yeri Konya artık daha çevreci ve gürültüden uzak modern şehir haline gelecek. Beyazgazete'de yer alan habere göre; taşınacak sanayilerdeki binlerce kiracı esnaf ise dükkan sahibi olma fırsatını elde edecek. 


KONYA'YA YENİ BİR SANAYİ ALANI KAZANDIRIYORUZ 

Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile inşa edilecek Türkiye'nin en büyük sanayi dönüşüm projelerinden biri olan yeni sanayi alanı 2 milyon 80 bin metrekare üzerinde yapılacak. Yeni sanayinin geçen pazartesi günü düzenlenen temel atma töreninde katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, şehrin  bin yıllık tarihi dokusuna yakışmayan ve şehrin sulietini bozan eski sanayimizi dev bir projeyle modern bir görünüme...