29 / 03 / 2024

eski vural sitesi

eski vural sitesi

AKS Yapı tarafından Göztepe ve Şerifali'de hayata geçirilecek olan iki projenin bilgileri henüz netleşmedi... Fakat yapılacak olan yeni projeler Sarissa İstanbul projesini aratmayacak...

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Bodrum Gravilla Sitesi'ndeki tadilat kavgası mahkemeye taşındı!

2017 senesine Bodrum Çukurbük'teki Gravilla Sitesi'nden villa satın alan Z.O.G., evdeki ayıplarının giderilmesi için villanın eski sahibiyle iletişime geçti. Talepleri karşılanmayan Z.O.G mahkemeye yoluna başvurdu. 

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Moskova'daki 7 eski sanayi sitesi alanında konut inşa edilecek!

İnşaatlar için boş arsa sıkıntısı yaşanan Moskova’da eski sanayi sitelerinin arazilerinde yeni projelere hayata geçiriliyor. Grayoronovo, Zyuzino, Kaşirskoye Şosse, Beskundikovo, Kuntsevo, Korovino ve Teplıy Stan isimli sanayi sitelerinde toplam 1,5 milyon metrekare büyüklükte yeni konut yapılacak.

Elbistan Nezihkent Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Yunus Emre (Saraykent) Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlatarak eski binaları yıkıp, yenilerini yapmak için yola koyulan Nezih İnşaat, inşaat maliyetlerindeki anormal artış karşısında bir süre faaliyetini durdurduğu ‘Nezihkent Sitesi’ndeki çalışmalara yeniden başladı...

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkımlara hız verdi.

Aykut Erdoğdu Günkent Sitesi'ndeki villasında kaçak tadilat mı yaptı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu’nun kaçak tadilat yaptığı villasının yer aldığı Günkent Sitesi’nin başkanı eski CHP’li vekil İsmet Önder Kırlı, “Kaçak yapma” dedik ama dinlemedi" dedi...

Gölcük eski sanayi çarşısı esnafı Yeni Sanayi Sitesi’ne taşındı!

Gölcük Hisareyn Karaköprü Mahallesi'nde inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi’nin tamamlanmasıyla birlikte eski sanayi sitesi esnafı yeni yerlerine taşındı.

Gölcük eski sanayi sitesindeki dükkanlar yıkılıyor!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'ni tamamlayan Gölcük Belediyesi, eski sanayi sitesindeki dükkanların yıkımını sürdürüyor.

Mehmet Ellibeş'ten Gölcük eski sanayi sitesi açıklaması!

Gölcük'teki eski sanayi sitesi ile ilgili konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Kısa bir süre içerisinde eski sanayimiz boşaldığında ilk kazmamızı vuracağız” dedi. 

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa’da “Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek 120 iş yeri, 34 dükkân ve 58 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

Cevizli Yücel Sitesi iletişim!

Cevizli Yücel Sitesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yücel Sitesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa ediliyor. 

Düzce Eski Sanayi Sitesi el birliğiyle dönüşecek!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Eski Sanayi Sitesi esnafı ile Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında konuştu. Keleş “Dönüşümü el birliği ile özellikle esnaf kardeşlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

eski vural sitesi Haberi

eski vural sitesi

Birçok konut projesini hayata geçiren AKS Yapı, yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. AKS Yapı Göztepe ve Şerifali'de yeni projelerini hayata geçirecek. 


AKS Yapı'nın iki projesine de daire bilgiler henüz kesinleşmemiş olsa da aldığımız son bilgilere göre Şerifali'deki konut projesi yaklaşık 12 dönüm alan üzerinde kurulacak. 


Eski Vural Sitesi'ni dönüştürecek olan AKS Yapı'nın yeni projesinde 500 konut yer alacak. Önümüzdeki günlerde kesinleşecek olan projede 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri yer alacak. 


Zengin sosyal alanlara sahip olacak proje AKS Yapı'nın Sarissa İstanbul projesini de aratmayacak. 


İşte Vural Sitesi'nin yeri:



Adres: Turcan cad. Hisar Sok. No:21 

34775 Şerifali - Ümraniye / İSTANBUL

Tel +90 216 313 45...