25 / 04 / 2024

eskieşhir mobilya meslek lisesi

eskieşhir mobilya meslek lisesi

Eskişehir'de müfredatını mobilyacılarla oluşturacakları bir mobilya meslek lisesi açılacağını belirten Avcı, "Bunu da proje müsaitse sizin sitenin orada açarız. Bu mobilya meslek lisesi 2 bölüm halinde tasarlanır. " dedi.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

TOKİ Tunceli Endüstri Meslek Lisesi ihalesi yarın!

Tunceli İli Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Çaldırantepe Mevkii 16 Derslikli Endüstri Meslek Lisesi, Metal Atölyesi, Çok Amaçlı Atölye, Mobilya ve İç MekTes Atölyesi, Motor Atölyesi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ankara Siteler Mobilya Teşhir Yeri projesi açılışa hazır!

Siteler esnafının kalkınmasını sağlamak, Başkent’i yeniden mobilya sektörünün bir numarası haline getirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ‘Mobilya Teşhir Yeri Projesi’, açılışa hazır hale getirildi.

Ankara Mobilya Teşhir Merkezi açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Ankara'daki mobilya teşhir merkezi açılışa hazır!

Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Eskişehir'in 1/25 binlik planı bugün masaya yatırılacak!

8 aydır İmar Komisyonu'nda bekletilen 1/25 binlik planlar bugün Eskieşhir Büyükşehir Meclisi'ne getirilerek masaya yatırılacak.

Sinan Özkar: Eskieşhir'de yeni projeler gündeme gelecek!

CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, "Önümüzdeki dönemde 1/25000'likler, Küçük Sanayi Sitesi'nin kaldırılması, kentsel dönüşüm meselesi ile ilgili yeni projeler gündeme gelecek. " dedi.

Bingöl'de mobilya sektörü yer sıkıntısı çekiyor!

Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı meslek toplantıları kapsamında mobilya sektörü temsilcileri biraraya geldi. Toplantıda sektör problemleri ele alındı.

Eskişehir'de mobilya meslek lisesi açılacak!

Eskişehir'de müfredatını mobilyacılarla oluşturacakları bir mobilya meslek lisesi açılacağını belirten Avcı, "Bunu da proje müsaitse sizin sitenin orada açarız. Bu mobilya meslek lisesi 2 bölüm halinde tasarlanır. " dedi.

İnegöl MYO öğrencileri mobilya üretecek!

İnegöl Meslek Yüksekokulu’nun Mobilya ve Dekorasyon Programı bir yandan geleceğin vasıflı mobilyacılarını yetiştirirken, bir yandan da bütün üniversitenin mobilya ihtiyacını karşılıyor.

SATSO'dan Geleceğim Mobilya projesi!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 8. ve 26. Meslek Komiteleri mobilya sektörünün gelişmesine yönelik ortak proje için çalışmalara başladı.

Modoko, mobilya meslek okulu açacak!

Modoko 'nun 2015 hedefleri hakkında bilgi veren Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, mobilya sektörünün kalifiye eleman ihtiyacını karşılayacak bir meslek okulu açmayı hedeflediklerini açıkladı.

Alper Bektaş: Trabzon Mobilya Şehri projesini hayata geçirmek istiyoruz!

Alper Bektaş Trabzon Mobilya Şehri, Özel Endüstri Meslek Lisesi ve Sunta Fabrikası projelerini sektör olarak hayata geçirmek istediklerini belirtti. İhracatta mobilya sektörünün pay alması için çalıştıklarını vurguladı.

eskieşhir mobilya meslek lisesi Haberi

eskieşhir mobilya meslek lisesi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Bu tür operasyonlar öyle 3-5 maceraperestin kendi kafasına göre yapacağı eylemler değil. Bunlar yabancı istihbarat örgütlerinin araya perdeler koyarak müdahil olduğu operasyonlardır" dedi.


Avcı, Eskişehir'de mobilya satıcılarıyla bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, sektör esnafıyla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


Eskişehir'de müfredatını mobilyacılarla oluşturacakları bir mobilya meslek lisesi açılacağını belirten Avcı, "Bunu da proje müsaitse sizin sitenin orada açarız. Bu mobilya meslek lisesi 2 bölüm halinde tasarlanır. Bir bölümü yapım bölümü, yani ana elemanı yetiştirecek bölüm; bir de tasarım bölümü'' ifadesini kullandı.


  Organize sanayi bölgelerinde meslek liseleri açtıklarını ve açmaya da devam ettiklerini anlatan Bakan Avcı, şunları kaydetti:


"Hatırlarsanız geçen seçimlerden önce Sayın Kılıçdaroğlu, 'Biz organize sanayi bölgelerinde meslek liseleri açacağız' dedi. Ben...