25 / 04 / 2024

Eskişehir ev fiyatları

Eskişehir ev fiyatları

Öğrenci şehri Eskişehir’de, pandemi nedeniyle alınan uzaktan eğitim kararı sonrasında öğrenciler ev eşyalarını satıp kenti terk ediyor. Ev sahipleri ve öğrenciler arasında anlaşmazlıklar yaşanırken, özellikle üniversitelere yakın mahallerde kiralık ev ilanları arttı.

Koronavirüs Eskişehir'de gayrimenkul fiyatlarını yüzde 20 artırdı!

Eskişehir Emlak Komisyoncular Odası Başkanı Gazi Çelik, koronavirüs salgını nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talebin arttığını fiyatlarda yüzde 20 oranında artış yaşandığını açıkladı.

Eskişehirliler yüksek ev kiralarından şikayetçi!

Yeni Şafak seçim otobüsüyle Yunus Emre’nin memleketi Eskişehir’de halkın nabzını tuttu. İki üniversitenin olduğu kentte öğrenciler kiraların yüksek ve ulaşımın pahalı olmasından yakınıyor..

1942'de Eskişehir'in göbeğinde 3 dönüm arazi ve 3 ev 15 bin liraya satılmış!

Eskişehir'de 1942 yılında 3 ev ve 3 dönüm arazi 15 bin liraya satışa çıkarılmış. Satış ilanında pazarlık yapılacağı da belirtilmiş...

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Eskişehir'de kira fiyatları yüzde 40 arttı!

Öğrenci şehri olarak bilinen Eskişehir'de yüz yüze eğitimin başlanacağının açıklanmasının ardından kira fiyatları yüzde 40 arttı. Öğrenciler artan kira fiyatları karşısında tepkili.

Eskişehir'de emlak sektörünü neler bekliyor?

Eskişehir'de emlak sektörüne dair açıklama yapan müteahhitler kentte ev fiyatlarının düşmesinin mümkün olmadığını dile getiriyor.

Eskişehir'de hayırsever iş insanları şehit Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye etti! 

Eskişehir'de hayırsever iş insanları tarafından Gara şehidi Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye edildi. 

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Eskişehir'de öğrenciler kiralık ev bulamayabilir!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu'ndan (TEMFED) Eskişehir'de öğrenim görmeyi tercih eden öğrencilere kiralık ev uyarısı yapıldı. Kentte azalan inşaat üretimi nedeniyle, kiralık ev bulunmasının güçleşeceği ifade edildi. 

Eskişehir'de konut fiyatları yükselişte!

Eskişehir, emlak fiyatlarıyla öne çıkıyor. Bölgede en yüksek kira ve satış fiyatlarına sahip olan ilçeler ise Odunpazarı ve Tepebaşı olarak öne çıkıyor.

TOKİ 50 bin konut Eskişehir 2019!

TOKİ 50 bin yeni sosyal konut kampanyası Eskişehir'de de başladı. TOKİ 50 bin konut Eskişehir 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Eskişehir 2019 başvuruları nereye yapılacak? TOKİ Eskişehir başvuru şartları neler? İşte TOKİ 50 bin konut Eskişehir 2019 detayları...

Eskişehir’deki öğrenci konutlarının fiyatları yüzde 25 arttı!

Eskişehir’deki öğrenci konutlarının kira fiyatları arttı. Yurt ve tek odalı olarak tasarlanan evleri fiyatlarında yüzde 25 artış yaşandı.

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesi İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Nidaparak Kayaşehir Tahincioğlu ev fiyatları!

Nidaparak Kayaşehir Tahincioğlu ev fiyatları 551 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak...

Kayaşehir Adım İstanbul ev fiyatları!

Kayaşehir Adım İstanbul ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Proje 726 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor...

Eskişehir ev fiyatları Haberi

Eskişehir ev fiyatları

Öğrenci şehri olan Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi, Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi, bu yılki eğitim- öğretim güz döneminin uzaktan eğitimle yapılması kararlaştırıldı. Bu nedenle farklı şehirlerde yaşayan ve Eskişehir'de üniversite eğitimi alan öğrenciler evlerini tahliye etti. Birçoğu evlerindeki eşyaları ikinci el alım- satım yapan dükkanlara satıp bölgeden ayrılmak zorunda kaldı. Bu nedenle özellikle üniversitelere yakın mahallerde ’kiralık ev’ ilanları yükseldi.

’EV SAHİPLERİ VE ÖĞRENCİLER ARASINDA ANLAŞMAZLIKLAR YAŞANIYOR’

Hürriyet'ten yer alan habere göre; Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, üniversitelerin uzaktan eğitime başlaması nedeniyle öğrencilerin evlerini boşalttığını ve bu nedenle bazı ev sahipleri ile öğrenciler arasında anlaşmazlıkların olduğundan bahsetti. Öğrencilerin oturduğu evlerin boşalması nedeniyle kiralık ev sayısında artış yaşandığından bahseden Çelik, "Üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesi nedeniyle şehrimiz bir sessizlik içerisine girdi. Eskişehir’de...