26 / 04 / 2024

Eskişehir imar

Eskişehir imar

Eskişehir'de yeni mahalle olan yerlerde asfalt çalışmaları yapılıyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Yol İşleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler mahalle statüsü kazanan yerleşim yerlerinde bakım onarım ve asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor.

Eskişehir’in imar sorunları mercek altında! 1.500 adet sosyal konut projesi yapılacak!

Eskişehir’de hayata geçirmeyi planladığı çalışmalar hakkında açıklama yapan ve bilgi veren CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, şehirdeki imar sorunun çözmekte kararlı olduklarını özellikte belirtti. 

TOKİ'den Eskişehir'deki imar planına ilişin açıklama!

TOKİ'den Eskişehir'de bazı basın yayın organlarında yer alan "Eskişehir Karapınar Gecekondu Önleme Bölgesi 2. Etap Projesiyle ilgili belediye meclisi kararına TOKİ'nin itiraz etmesi"ne ilişkin yapılan haberlere dair açıklama yapıldı.

Eskişehir'in imar sorunu var!

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ertuğrul Balkan, Eskişehir'in genel olarak bir imar sorunu olduğunu ifade etti...

Eskişehir Kızılyer’de tapular dağıtıldı!

Eskişehir Kızılyer’de uzun yıllar devam eden imar mağduriyeti, Kazım Kurt öncülüğündeki Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmaları ile sona erdi.

Eskişehir Büyükşehir'den imar toplantısı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 5 Şubat Salı saat 14.00 ve 6 Şubat Çarşamba günü saat 18.00'de imar toplantısı gerçekleştirecek.

Eskişehir Vadisi'nde imar planları tamamlandı!

Malatya’nın önemli turizm alanlarından biri olan Arapgir ilçesindeki Eskişehir Vadisi ile ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen planlama çalışmalarında son aşamaya doğru gelindi.

Eskişehir Odunpazarı gelişme konut alanı imar planı onaylandı!

Maliye Hâzinesine ait Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Sultandere mahallesi gelişme konut alanı imar planı onaylandı..

İşte Eskişehir 1/25 binlik imar planının ayrıntıları!

Eskişehir'in gelecek 30 yılını planlayacak olan 1/25 binlik imar planları geçtiğimiz ay Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. En çok merak edilen ise planın ayrıntılarıydı. Yeni plana göre hangi alanlar ne olarak belirlendi. İşte detayları...

Eskişehir Tepebaşı'nda imar planları değişecek!

Eskişehir merkez Tepebaşı ilçe Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 1/25 binlik imar planının görüşülüp kabul edildiği dünkü Belediye Meclis Toplantısından sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşe'in sosyal medya üzerinden kendisini eleştirmesine tepki gösterdi.

Eskişehir'in 1/25 binlik imar planı onaylandı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 1/25 binlik planlar büyük çoğunluğunu AK Parti’nin talep ettiği değişikliklerin yapılması sonrasında oybirliği ile kabul edildi.

Eskişehir'de imar planları yenilecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündeme gelen 1/25 binlik nazım imar planının, Kurban Bayramı sonrasında 20 Eylül’de yapılacak toplantıda görüşülmesine karar verildi.

Eskişehir'in 1/25 binlik imar planı Meclis'e sunulacak!

Eskişehir'in gelecek 50 yılını etkileyecek olan ve yaklaşık 8 aydır imar komisyonunda bekleyen 1/25 binlik planlar bu ay içinde komisyon tarafından Meclis'e sunulacak.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin cami projesine iptal kararı!

Eskişehir Anadolu Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan KYK yurdunun arazisine yapılan cami projesi için imar planlarına uymaması gerekçesiyle iptal kararı verildi.

Eskişehir imar Haberi

Eskişehir imar

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Şube Müdürlüğü tarafından mahalle statüsü kazanan yerleşim yerlerinde yolların bakım ve onarım çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanan mahalle yollarının tamamı teknik personel tarafından kontrol edilerek ihtiyaç ve önceliğin belirlenen ve kış mevsiminden dolayı tahrip olan ve ağır tonaj sonucu bozulan yolların  asfalt ile bakım ve onarım çalışmaları için beş ayrı ekip oluşturuldu. Ekiplerin hava şartları elverdiği sürece çalışmalarına devam edeceği bildirildi.


Eskişehir...