29 / 03 / 2024

eskişehir kızılay kira

eskişehir kızılay kira

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Kızılay’dan KPSS şartsız personel alımı! 8 ilde 21 farklı kadro için alım yapılacak! Acele eden işi kapacak!

​​​​​​​Kızılay birçok ilde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 8 farklı şehir için 21 farklı kadroda alım yapılacağını açıklayan kurum, başvuru yapacak adaylardan KPSS puan şartı aramıyor.

Türk Kızılay'dan Filistin'deki 300 aileye kira yardımı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Türk Kızılay, Filistin'deki toplam 300 aileye kira desteği verecek.

Türk Kızılayı, Filistinli ailelere kira yardımı verecek!

Türk Kızılayı tarafından İsrail'e yapılan saldırıların ardından evleri yıkılan Filistinli ailelere gıda kolisi ile kira ve ev eşyası yardımı vereceği açıklandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman'da kira desteği başvuruları!

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman illerinde gelir kaybı desteği ve kira desteğine başvuranlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan önemli projelerden biri olan Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı.

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı’nda eski yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki sıkışıklığı gidermek için Kızılay Meydanı'nda bulunan eski yapıları yıkıyor.

Ankara Kızılay'a cami inşa edilmesi için protokol imzalandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Türkiye Diyanet Vakfı arasında, Kızılay'da cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

İzmit Kızılay İş Merkezi yıkıldı!

İzmit şehir merkezinde ağır hasar tespiti yapılan Kızılay İş Merkezi’nin yıkım çalışmaları tamamlandı.

Gebze Kızılay'daki yedi katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Gebze’nin en işlek caddelerinden Kızılay’da yapımı devam eden yedi katlı otoparkın inşaat alanını inceledi.

Eskişehir Kızılyer’de tapular dağıtıldı!

Eskişehir Kızılyer’de uzun yıllar devam eden imar mağduriyeti, Kazım Kurt öncülüğündeki Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmaları ile sona erdi.

eskişehir kızılay kira Haberi

eskişehir kızılay kira

Eskişehir’de yaşayan Ömer Kaya, Kızılay’a ait iş merkezinde bir dükkan kiraladı. Kovid-19 salgını sebebiyle iş yapamayan Kaya, 3 bin 500 TL’lik kirasını ödeyemedi. Sözcü'den Kemal Atlan'ın haberine göre; evli ve üç çocuk babası esnaf, Kızılay’a olan birikmiş kira borçları sebebiyle icralık oldu. 

Eskişehir 4. İcra Müdürlüğü tarafından Kızılay'ın alacağına karşılık Ömer Kaya hakkında icra takibi başladı. Mahkemenin itirazını kabul etmediği Kaya'nın, bir yıllık kontratının bitmesi sebebiyle dükkandan çıkması isteniyor.

SON ÇARE İNTİHAR EDECEĞİM

Devletten kira ya da herhangi bir yardım almadığını belirten Ömer Kaya, evine ekmek götürebilmek için iş yerinde çay satışına başladı. Sabah erken saatte dükkanını açan Kaya, şöyle konuştu:

– Saat 15.00’a kadar bir bardak çay sattım, kasada sadece 1 TL para var. Dükkanı açarken 150 bin TL masraf yaptım. Yaklaşık...