26 / 04 / 2024

eskişehir konut fiyatları

eskişehir konut fiyatları

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik,  inşaat sektörünün hareketlenebilmesi için bankaların konut faiz oranlarının yüzde 1’ e düşürülmesini talep etti.

Eskişehir'de kira fiyatları yüzde 40 arttı!

Öğrenci şehri olarak bilinen Eskişehir'de yüz yüze eğitimin başlanacağının açıklanmasının ardından kira fiyatları yüzde 40 arttı. Öğrenciler artan kira fiyatları karşısında tepkili.

Konut satışında Eskişehir’in yıldızı hangi ilçeler oldu?

Son zamanlarda hayata geçirilen yatırımlarla dikkat çeken Eskişehir'de en çok konut hangi ilçelerde satıldı?

Eskişehir'de konut satışları yüzde 22,8 düştü!

TÜİK'in açıkladığı verilere göre, Eskişehir’de konut satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 22,8 oranında düştü.

Eskişehir'de konut fiyatları yükselişte!

Eskişehir, emlak fiyatlarıyla öne çıkıyor. Bölgede en yüksek kira ve satış fiyatlarına sahip olan ilçeler ise Odunpazarı ve Tepebaşı olarak öne çıkıyor.

Eskişehir'deki riskli alanlar konut fiyatlarını olumsuz etkiliyor!

Eskişehir'in 8 mahallesindeki 56 hektarlık alanla ilgili 4 yıl önce önce ''Riskli alan'' kararı yayınlanmıştı. Bu kapsamda açıklama yapan emlakçılar, alanla ilgili sürecin uzadıkça bölgedeki emlak fiyatlarının ve satışlarının olumsuz etkilendiğini belirtti.

Üsküdar Evleri 'nde fiyatlar güncellendi: 89 bin liraya 2+1!

Eskişehir Üsküdar Evleri 'nde güncel fiyatlar 89 bin liradan başlıyor, yüzde 0,58 faiz oranı ile konut sahibi olunabilen projede anahtar teslimlerin Nisan 2013 'te gerçekleşmesi planlanıyor

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Bu ilde konut fiyatları yüzde 130 arttı!

Eskişehir konut piyasasını mercek altına alan Eva Gayrimenkul Değerleme, Değerleme Uzmanı Fatih Doğan yaptığı açıklamada Eskişehir’de konut fiyatlarının son 1 senede yüzde 120-130 arttığını söyledi.

Artea Bahçeşehir’de 5,5+1 yeni nesil konut fiyatları 16 milyon 900 TL'den başlıyor!

Artea Yapı tarafından hayata geçirilen Artea Bahçeşehir'de 5,5+1 villa tipi konut fiyatları 16 milyon 900 bin TL'den başlıyor. İşte Artea Bahçeşehir projesinin ayrıntıları...

Konut fiyatları artıyor! İstanbul'da 'fay' hattından kaçışlar başladı!

Deprem korkusu sebebiyle İstanbullular şehir içinde “göç” etmeye başladı. Zemini kötü ve yapı stoku eski mahallelerden kaçışlar hızlandı. “Zemini sağlam” denilen ilçelerde de konut fiyatları yükseldi...

Artea Bahçeşehir'de 5+1 konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor!

Artea Yapı tarafından hayata geçirilen Artea Bahçeşehir'de 5+1 villa tipi konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Eskişehir projesinde son dakika! Tek bir ilçede 71 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Eskişehir projesi kapsamında sadece tek bir ilçede tam 71 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu! O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu... O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor...

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi! Tam 71 yeni konut geliyor! Aman kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de inşa edeceği 71 yeni konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Eskişehir projesi için tarih belli oldu! 71 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

81 ilde yeni projeler inşa edecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 71 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Eskişehir Seyitgazi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Seyitgazi  2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Seyitgazi'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Seyitgazi'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Seyitgazi  sosyal konut projesi...

TOKİ Eskişehir Sarıcakaya 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Sarıcakaya 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Sarıcakaya'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Sarıcakaya'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Sarıcakaya sosyal konut projesi...

TOKİ Eskişehir Mihalıçcık 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Mihalıçcık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Mihalıçcık'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Mihalıçcık'ta inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Mihalıçcık sosyal konut projesi...

TOKİ Eskişehir Mahmudiye 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Mahmudiye 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Mahmudiye'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Mahmudiye'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Mahmudiye sosyal konut projesi...

eskişehir konut fiyatları Haberi

eskişehir konut fiyatları

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, inşaat sektöründe oluşacak durgunluğun bankaların konut faiz oranlarının yüzde 1’e düşürmeleri ile hareketlenebileceğini bu nedenle düşürmelerini talep ettiğini söyledi.  Anadolu Gazetesi’nde yer alan habere göre; Gazi Çelik, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Piyasada hareketsizlik ve durgunluk ihtimali

Konut faiz oranlarının yeniden düşmesini talep eden Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, açıklamasında “Konut faizlerini bankalarımız tekrar indirirse inşaat sektörünün hareketleneceğini düşünüyorum. Başka türlü de piyasada hareketsizlik ve durgunluk meydana gelecek” ifadelerine yer verdi.

Dolardaki dalgalanma piyasayı etkiliyor

Gazi Çelik yaptığı açıklamada dolardaki dalgalanmalardan da söz etti. Dolardaki dalgalanmaların piyasayı büyük oranda etkilediğine değinen Çelik’in açıklamasında dolar dalgalanmasıyla ilgili şu ifadeler yer aldı:

“Yaklaşık bir aydan beri dolar sürekli bir şekilde artmaya devam ediyor. Tabi ki istikrarsız bir dönem...