29 / 03 / 2024

Eskişehir Seyitgazi belediyesine ait mülk satışı

Eskişehir Seyitgazi belediyesine ait mülk satışı

Eskişehir Seyitgazi ilçesinin yeni belediye başkanı CHP’li Uğur Tepe, eski Belediye Başkanı Hasan Kalın’ın belediyenin 1 milyon metrekarenin üzerinde toprağını sattığını açıkladı.

Eskişehir Seyitgazi'de 382 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 2 arsa!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi, Eskişehir ili, Seyitgazi ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte satış ihalesi ile ilgili ayrıntılar...

TOKİ Eskişehir Seyitgazi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Seyitgazi  2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Seyitgazi'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Seyitgazi'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Seyitgazi  sosyal konut projesi...

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eskişehir Seyitgazi'de yapılacağı duyurulan hastanenin inşaatı için henüz bir adım atılmadı. İlçe sakinleri hastane için çalışmaların başlayacağı günü bekliyor.

Eskişehir Seyitgazi Belediyesine ait taşınmazlar 2.5 milyon TL'ye satıldı!

Eskişehir Seyitgazi ilçesinin yeni belediye başkanı CHP’li Uğur Tepe, eski Belediye Başkanı Hasan Kalın’ın belediyenin 1 milyon metrekarenin üzerinde toprağını sattığını açıkladı.

Eskişehir İnönü-Bilecik yolu yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, İnönü ilçe merkezini Bilecik il sınırına bağlayan Kandilli yolunda zemin iyileştirme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehir İmişehir'e asfalt müjdesi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, kırsal bölgelerde bulunan mahalle yollarının onarım ve bakımlarını sürdürüyor. Ekipler, İmişehir Mahallesi’nde asfalt sathi kaplama çalışmalarına başladı.

Eskişehir Seyitgazi'nin yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, ilçe yollarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler son olarak Seyitgazi ilçesinde mahalle yollarında onarım ve bakım çalışmalarına başladı.

TANAP-Eskişehir Doğal Gaz Bağlantı Hattı için acele kamulaştırma!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP)-Eskişehir Doğal Gaz Bağlantı Hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Eskişehir İli, Seyitgazi, Odunpazarı ve Alpu'da yer alan bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Eskişehir Seyitgazi'de tarihi taş bina restore edildi!

Eskişehir Seyitgazi’de bulunan eski tarihi taş bina restore edildikten sonra Seyitgazi Halk Eğitim Müdürlüğüne tahsis edildi.

Eskişehir Seyitgazi’de bisiklet yolu yapılıyor!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi yürüyüş ve bisiklet yolları için çalışmalara başladı. Seyitgazi ilçe giriş kaldırım ve tretuvar çevre düzenleme işi projesi ihalesi gerçekleşerek yer teslimi yapıldı.

Eskişehir Sarayören köyünün çehresi değişiyor!

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesine bağlı Sarayören köyü, geri dönüş yapanlar ve yazlıkçıların yaptırdığı yeri yerleşim alanları ile bambaşka bir çehreye bürünüyor.

Eskişehir Erikli Höyük 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak belirlendi!

Eskişehir İli, Seyitgazi İlçesi, Kırka Mahallesi, Kocaçeşme Mevkii ’nde tespit edilen Erikli Höyük’ün 1. (Bir) Derece Arkeolojik Sit olarak tesciline, inşai müdahalede bulunulmamasına karar verildi.

Eskişehir'de afet riskli binaların dönüşümü sürüyor!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamza Yıldız, merkezde yer alan mahallelerde yapılacak dönüşüm için Büyükşehir Belediyesine talebi üzerine yetki devri yapıldığını ve hizmet alımları için 2 milyon lira kaynak sağlandığını bildirdi....

Eskişehir Seyitgazi belediyesine ait mülk satışı Haberi

Eskişehir Seyitgazi belediyesine ait mülk satışı

CHP'li Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Eskişehir Seyitgazi ilçesi eski başkanı AKP'li Hasan Kalın'ın bıraktığı borcuları sosyal medyada paylaşıyordu. Uğur Tepe son olarak eski başkanın görev süresince sattığı belediyeye ait taşınmazları sosyal medyadan açıkladı. Tepe, açıklamasında belediyeye ait bir milyon metrekarenin üzerinde toprağın 2.5 milyon TL'ye satıldığını duyurdu.

Yapacak çok işimiz var

Sözcü'de yer alan habere göre, Tepe, 'Satılan toprağın miktarı 1 milyon metrekarenin üzerinde ve buradan elde edilen gelir 2,5 milyon TL civarında. Yorumu siz halkımızın vicdanına bırakıyoruz. Söyleyecek sözümüz, yapacak işimiz var. Halkımız her şeyi bilecek. Birlikte yöneteceğiz. Biz, birlikte Seyitgazi'yiz' dedi.

Satılan taşınmazlar

Başkan Tepe, sosyal medya hesabından satılan taşınmazları tek tek paylaşarak vatandaşları bilinçlendirmeye çalışıyor. Başkan Tepe, yaptığı paylaşımda, AKP'li eski başkan Hasan Kalın'ın görev süresince sattığı mülkiyetleri şu...