28 / 03 / 2024

Eskişehir stadı kapatıldı

Eskişehir stadı kapatıldı

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

Eskişehir Kumlubey tramvay hattı açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa Mahallelerini kent merkezi ve Şehir Hastanesi’ne bağlayan Kumlubel hattı hizmete açıldı. 

Konut satışında Eskişehir’in yıldızı hangi ilçeler oldu?

Son zamanlarda hayata geçirilen yatırımlarla dikkat çeken Eskişehir'de en çok konut hangi ilçelerde satıldı?

İsmet Karaca: Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Bursa Devlet Hastanesi, Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi’nin kapatılarak Bursa Şehir Hastanesi’ne taşındığını belirtti ve Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı dedi...

Yeni Eskişehir Stadı onarıldı! 

Eskişehir'in stadı, yoğun kar yağışı sebebiyle çatısı, gerdirme demirleri, halatları ve çatı direklerinde hasar oluşmuştu. Stadyum hakkında kapatma kararı verilmişti. Eskişehirspor internet sitesinden stadın onarıldığını açıkladı...

Eskişehir İMO'dan Eskişehir Stadyumu açıklaması!

Eskişehir’de 2016 yılında yapılan yeni stadyum hava koşulları nedeniyle zarar gördü. Stadyum Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanıma kapatıldı.

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda millet bahçesi için yıkım başladı!

Eskişehir'de Atatürk Stadı'nın yıkımı başladı. Stadın yerine millet bahçesi gelecek. Yıkım ihalesini kazanan müteahhit Hüseyin Din. konuyla ilgili açıklama yaptı...

Eskişehir Atatürk Stadı'nın yıkım protokolü imzalandı! Millet bahçesi oluyor!

Eskişehir Atatürk Stadı, millet bahçesi oluyor. Stadın millet bahçesine dönüştürülmesi kararı sonrası yıkım için protokol imzalandı.

Eskişehir'de Yaşar Eğitim Vakfı Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Eskişehir'de Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hayata geçirilecek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı.

Bahçeşehir Gölet yürüyüşe kapatıldı!

Başakşehir'in en prestijli yerleşim bölgelerinden Bahçeşehir'de, belediyeye ait araziyken imara açılan ve tartışmalı inşaatın devam ettiği gölet bölgesindeki yürüyüş parkuru kapatıldı.

Eskişehir Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı!

Eskişehir Belediyesi tarafından Odunpazarı ilçesinde inşa edilen Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı. Açılışa, çok sayıda vatandaş katıldı.

Eskişehir stadı kapatıldı Haberi

Eskişehir stadı kapatıldı

TOKİ tarafından 3 sene önce yapılan Yeni Eskişehir Stadyumu, yoğun kar yağışından sonra çatı direkleri, çatısı, halatları ve gerdirme demirlerinden hasar almıştı. Hasardan dolayı geçici süreyle kapatılmıştı.

Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanıma kapatılan Eskişehirspor'un stadı TBMM gündeminde konuşuldu. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Yeni Eskişehir Stadyumu'nun çürük olduğunu ve sorumluların bulunmasının gerektiğini belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un maçlarını oynadığı ve 3 sene önce TOKİ tarafından yapıldıktan sonra 20 Kasım 2016'da açılışı yapılan Yeni Eskişehir Stadyumu, Valilik tarafından çatısındaki sorunlar nedeniyle kapatılmıştı. 32 bin 507 kişi kapasiteli Yeni Eskişehir Stadyumu’nun çatı direkleri, çatısı, halatları ve gerdirme demirlerinde yoğun kar yağışında hasar aldı.

Sözcü gazetesinden Kemal Atlan'ın haberine göre, konuyu Meclis gündemine taşıyan CHP Eskişehir Milletvekili Utku...