29 / 03 / 2024

Eskişehir yol yatırımları

Eskişehir yol yatırımları

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi özellikle ilçe kırsalında mahalle (köy) yollarında yürüttüğü asfalt kaplama çalışma sezonunu tamamlanmasının ardından, altyapısı bozuk olan mahalle yollarının zemin güçlendirmesi ve yol genişletme çalışmalarına başladı.

Eskişehir Emirceoğlu'nun yolları genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Emirceoğlu Mahalle yolunda yol genişletme çalışmalarına başladı. 9 kilometre uzunluğundaki yolun yapımıyla sabah ve akşam saatlerindeki trafik yoğunluğunun azaltılması planlandı.

Eskişehir'e yüksek standartlı yol!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri görev ve sorumluluk alanında bulunan kırsal bölgelerde yol yapım bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehir Seyitgazi'nin yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, ilçe yollarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler son olarak Seyitgazi ilçesinde mahalle yollarında onarım ve bakım çalışmalarına başladı.

Eskişehir'de yol yapım çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Alpu ilçesine bağlı Yumaklıca ve Otluk mahallesi sakinlerinin yüzünü güldürüyor. Kırsal mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler Yumaklıca ve Otluk mahalleri arasında yol yapım çalışmalarına başladı.

Eskişehir'in yolları onarılıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri görev ve sorumluluk alanında bulunan kırsal bölgelerde yol yapım bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Kırşehir'de yapılan kamu yatırımları TBMM'de!

Kırşehir iline yapılan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Nevşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Nevşehir’de gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Eskişehir yol yatırımları Haberi

Eskişehir yol yatırımları


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri özellikle ilçe kırsalında mahalle (köy) yollarında yürüttüğü asfalt kaplama çalışma sezonunu tamamlanmasının ardından, altyapısı bozuk olan mahalle yollarının zemin güçlendirmesi ve yol genişletme çalışmalarına başladı.


Tepebaşı İlçesi Yusuflar, Turgutlar arası mahalle yolunda asfalt kaplama özelliğini kaybeden kısımlar kaldırılarak altyapı zemin güçlendirme çalışmasına başlayan ekipler, çalışmalarına olası bir kar yağışı öncesi hız verdi.


Özellikle yaklaşan kış mevsimi öncesi ağır tonaj sonucu bozulan Mihalıççık İlçesi Sazak, Yunusemre, Sivrihisar İlçesi Elçik Mahalle yolu, Sarıcakaya İlçesi Beyköy, Düzköy arası, Mahmudiye İlçesi Türkmenmecidiye Mahalle yolu ve Günyüzü İlçesi Atlas, Kavacık arası toplam 22 kilometre yolun altyapısını güçlendirdi.


Mahalle yollarının trafik yükü ve toplu taşıma gibi öncelik sırasına göre bakım ve genişletme çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten yol işleri yetkilileri, çalışmaların...