26 / 04 / 2024

Eskişehire nasıl oy verebilirim

Eskişehire nasıl oy verebilirim

Eskişehir, Çin’in Guangzhou kentinde yapılacak 2014 Guangzhou Uluslararası Kentsel Yenilik Ödülü yarışmasında Yılmaz Büyükerşen'in projesi Kent Belleği Müzesi ile büyük ödüle aday... Eskişehir'e oy vermek için haberdeki linke tıklayın!

Bakan Şimşek, 'düzenlemeler konut arzını artırdı' dedi! 6 ayda konut arzı nasıl artar? Vatandaşlar ne diyor? 

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından Bakan Mehmet Şimşek'in konut arzı açıklamasını işaret etti ve "6 ayda konut arzı nasıl artar, bana birisi anlatsın..." dedi. İşte Şenol Babuşçu'nun o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Harita kadastro çalışmaları nasıl yapılır? Harita aletlerinin özellikleri ve ölçümü nedir?

Sürekli gelişmekte olan şehir ve köylerde tapuları yenilemek için yapılan harita kadastro çalışmaları önemli bir süreçtir. Günümüzde de bu çalışmalar yürütülerek eski tapular kaldırılarak yenileri verilmektedir. Bu durumda harita kadastro nedir ve nasıl yapılır soruları önem kazanıyor. 

Muharrem İnce adaylıktan çekildi: Oy pusulalarında değişiklik olacak mı? Nasıl oy verilir?

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylıktan çekildi. BU gelişmenin ardından vatandaşlar nasıl oy vereceklerini ve oy pusulalarında değişiklik olup olmayacağını araştırmaya başladı.

Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? Eski tapular e-devlette görünür mü? Ölen kişinin tapusu nasıl alınır?

Tapu geçmişi sorgulama, araştırma sıkça sorulan sorular arasındadır. Peki Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? İşte merak edilenler!

Tapu sorgulama! Ölen kişinin eski tapu kayıtları nasıl bulunur?

Tapu kaydı sorgulaması, miras paylaşımı konusunda bilinen işlemlerden biridir. Peki ölen kişinin kayıtlarına nasıl ulaşılır? İşte detaylar!

Eski tapu kayıtları nasıl bulunur?

Tapu işlemleri sırasında eski bir tapuya ulaşılmak gerekebilir. Bu durumda vatandaşlar eski tapu kayıtları nasıl bulunur? sorusu yanıtlanmayı bekleyen sorulardandır.

Tapu hangi hallerde bozulur? Eski tapu nasıl bulunur?

Tapu işi olan vatandaşlar, Tapu hangi hallerde bozulur? Eski tapu nasıl bulunur? Sorularını sıkça sormaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Devre mülk genel kurullarında nasıl oy kullanılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde devremülk genel kurulunda oy kullanımının nasıl olması gerektiğini kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Konut kredisi nasıl kapatılır?

Yüksek faiz oranıyla kredi çekenlerin merak ettiği bir konu eski kredilerini nasıl kapatacakları... Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi yapılandırması yapacak mı?

Wonderland Eurasia nerede, nasıl gidilir?

Wonderland Eurasia, eski adıyla Ankapark yarın resmen açılıyor. 5 milyon yerli ve yabancı turistin geleceği Wonderland Eurasia nerede, nasıl gidilir? Wonderland Eurasia giriş ücreti belli mi? İşte tüm cevaplar...

Eski uygarlıklar modern şehirlerin oluşmasına nasıl yardım etti?

Eski uygarlıklar günümüzün büyük metropollerinin oluşmasına büyük katkılarda bulundu. peki eski uygarlıklar modern şehirlerin oluşmasına nasıl yardım etti?

Yedikule Bostanları nasıl olacak?

Yedikule bostanları için hazırlanan eski proje kamuoyunda çok eleştiri almıştı. Yedikule Bostanları projesinde revize yapıldı. Peki, Yedikule Bostanları nasıl olacak?

Eski binalar için enerji kimlik belgesi nasıl alınır?

Enerji kimlik belgesi ile enerji israfının önlenmesi amaçlanıyor. Belgenin 2 Mayıs 2017 tarihine kadar alınması gerekiyor. Peki, eski binalar için enerji kimlik belgesi nasıl alınır?

Eskişehire nasıl oy verebilirim Haberi

Eskişehire nasıl oy verebilirim

Dünyada 259 büyük kentin başvurduğu, “2014 Guangzhou Uluslararası Kentsel Yenilik Ödülü” yarışmasında Eskişehir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in projesi olan Kent Belleği Müzesi ile ilk 15 büyük kent arasına girmeyi başardı. 


27-29 Kasım 2014 tarihinde Çin’in Guangzhou kentinde yapılacak konferansta 26 juri üyesi ve internetten verilecek oylarla ilk 5 kent belirlenecek.


Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in hayata geçirdiği Kent Belleği Müzesi Projesi ile Eskişehir, Uluslararası Kentsel Yenilik Ödülü yarışmasında ilk 15 büyük kent arasına girdi. Büyük Ödülü kazanacak kent, internetten yapılacak online oylama ve Kasım ayında Çin’de yapılacak konferansta juri üyelerinin vereceği oylarla belirlenecek.


Uluslararası Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (UCLG) bünyesinde yeralan Uluslararası Kardeş Kentler Konferansı ile birlikte düzenlenen 2014 Guangzhou Uluslararası Kentsel Yenilik Ödülü” yarışmasına Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir...