25 / 04 / 2024

Eşlegül Balcı İnşaat nerede

Eşlegül Balcı İnşaat nerede

Eşlegül Balcı İnşaat Yatırm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Eşlegül ve Mertcan Balcı ortaklığıyla 600 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu.

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  600 bin TL sermaye bedeli ile Mesut  Yıldırım, Sabahattin Bayrak, Yılmaz Acun tarafından kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gül Evrankaya, Deniz Evrankaya ve Hürol Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Teknomes Otomasyon Projelendirme Hayvancılık İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi açıldı!

Teknomes Otomasyon Projelendirme Hayvancılık İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi  bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Yns Hafriyat Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yns Hafriyat Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Yaşar tarafından kuruldu. 

Sırdaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırdaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Can tarafından kuruldu.

Krb Taşımacılık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krb Taşımacılık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hoshyar Rashad Yahya tarafından kuruldu. 

Silitex Turizm Tıbbi Malzemeler Hayvancılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silitex Turizm Tıbbi Malzemeler Hayvancılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Demir tarafından kuruldu.

Yazılıtaş İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazılıtaş İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Servet Gül tarafından kuruldu. 

Erengül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erengül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Gül tarafından kuruldu. 

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi açıldı!

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi bugün 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Avcıl Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avcıl Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi  bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Avcıl tarafından kuruldu.

Zirvetaş Turizm Taşımacılık İnşaat Sosyal Hizmetler Petrol Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Kartal Şubesi kuruldu!

Zirvetaş Turizm Taşımacılık İnşaat Sosyal Hizmetler Petrol Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Kartal Şubesi Kartal'da 140 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Eşlegül Balcı İnşaat nerede Haberi

Eşlegül Balcı İnşaat nerede

Eşlegül Balcı İnşaat Yatırm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Eşlegül ve Mertcan Balcı ortaklığıyla 600 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu.


Eşlegül Balcı İnşaat Yatırm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...