19 / 04 / 2024

Estate Statıon hizmetleri

Estate Statıon hizmetleri

ESTATE STATION Dünya genelinde yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarına ve ihtiyaç sahiplerine güvenilir bir ortam içinde zengin bir portföy sunarak,emlak taleplerini karşılayan yüz de yüz Türk sermayeli bir şirkettir...

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Mahnaeı tarafından kuruldu.

Solutıon Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solutıon Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ihab Balıd tarafından kuruldu.

Arsl Real Estate Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsl Real Estate Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Arsel Erginbaş Ünal tarafından kuruldu.

Afshar Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afshar Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Kağıthane'de Mehrnaz Nazardad tarafından kuruldu.

Estate For İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Estate For İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Majdolın Alchamaa tarafından kuruldu.

Tamlik Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamlik Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Muhittin Aydemir tarafından kuruldu.

Rıchı Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıchı Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Basıl Nızar Nou Aljabarı ve Khaled Mohamed ortaklığında kuruldu.

Nata Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nata Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Natavan Suleımanova tarafından kuruldu.

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Beyter, Engin Can ve Seher Selimoğlu ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Real Estate Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Başakşehir Real Estate Emlak Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emad Eddın Al-Shwaıkı ve Nawal Mohammed ortaklığında kuruldu.

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akyol tarafından açıldı.

İznik'te son beş yılda statüsü değiştirilen tarım arazileri mecliste!

Bursa'nın İznik ilçesinde on beş dönümlük tarım arazisinin imara açılması ve ilde son beş yılda statüsü değiştirilen tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıbal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Life Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Terkan Ayhan ortaklığında kuruldu. 

Estate Statıon hizmetleri Haberi

Estate Statıon hizmetleri


ESTATE STATION Dünya genelinde yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarına ve ihtiyaç sahiplerine güvenilir bir ortam içinde zengin bir portföy sunarak,emlak taleplerini karşılayan yüz de yüz Türk sermayeli bir şirkettir. ESTATE STATION olarak gayrimenkul yatırımcılarına ve ihtiyaç sahiplerine franchıse ofislerimizle birlikte alım-satım,kiralama,porjelendirme,değerleme,ekspertiz ve danışmanlık gibi profesyonel hizmetler sunarak,yatırımlarını en karlı şekilde yapabilmelerine olanak sağlıyoruz.


İşleyiş

ESTATE STATION franchıse sistemi iş ortaklarına kurumsal bir kimlik ve marka çatısı altında kendi işlerini kurma ve hızlı bir şekilde büyütme,rekabet ortamında dürüst,sağlam,güvenilir bir iş modelinde çalışarak kazançlarını artırma fırsatı sunmaktadır.Sistem bünyesinde ortak reklamlardan yararlanma,ulusal ve uluslararası fuarlarda temsil edilme,pazarlama,teknoloji,insan kaynakları,kurumsal kimlik oluşturma ve portföy paylaşımı gibi daha bir çok konuda verdiğimiz genel hizmetlerin yanı sıra,işleri ile ilgili karşılaşabilecekleri her türlü sorunlarına da özel çözümler üretmekteyiz.


Aranan Yer...