28 / 03 / 2024

Eston Şehir Koru lansman fiyatları

Eston Şehir Koru lansman fiyatları

Türkiye inşaat sektörünün köklü gruplarından Polatyol, Eston Şehir’deki yeni gayrimenkul projesi Eston Şehir Koru’yu tanıttı. 

Polatyol Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz!

90 dönümlük yeşil alanıyla dikkat çeken Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İşte 'Bahçeşehir'in en yeşil projesi' olarak lanse edilen Eston Şehir Koru ile ilgili detaylar..

Estonşehir Koru'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim! 

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen Eston Şehir Koru projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği projede ayrıca 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Estonşehir Koru'da yüzde 25 peşinatla 60 ay 0 faiz! 

Polatyol tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da yüzde 25 peşinatla 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İşte Eston Şehir Koru projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı!

Değeri her geçen gün artmaya devam eden Bahçeşehir’in en beğenilen projeleri arasında yer alan Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı sunuluyor...

Eston Şehir Koru'da konutların yarısı satıldı! 

Koronavirüs nedeniyle az katlı bahçeli konutlara ilginin artmasıyla Eston Şehir Koru’nun dördüncü etabında konutların yarısı satıldı. 

Eston Şehir Koru'nun ilk etabında yaşam başladı!

Polatyol Grubu'nun Bahçeşehir'de yatay ve az katlı mimariye sahip projesi Eston Şehir Koru'nun ilk etabında yaşam başladı.

Eston Şehir Koru ikinci etap fiyat!

Eston Şehir Koru ikinci etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere 72 daire bulunuyor. 

Eston Şehir Koru ikinci etap nerede? 

Eston Şehir Koru  nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler satışa çıkarıldı. 

Eston Şehir Koru'da ikinci etap satışları başladı!

Polatyol tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da ikinci etap için satışlar başladı. Projede 2+1, ve 4+1 daireler yer alıyor.

Eston Şehir Koru’da yaşam başladı!

Değeri her geçen gün artan Bahçeşehir’in en beğenilen projeleri arasında yer alan Eston Şehir Koru’nun ilk etabında yaşam başladı

Eston Şehir Koru’dan ‘Anneler Günü’ne özel fırsatlar!

Bahçeşehir’in en beğenilen projesi olan Eston Şehir Koru'da mevcut indirimlere ek olarak Anneler Günü’ne özel fırsatlar sunuluyor.

Eston Şehir Koru'da 59 bin TL peşinatla 4+1!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Koru'da 187 metrekareden başlayan 4+1 Koru Daireleri’nde sadece 59 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Eston Şehir Koru'da 59 bin peşinatla 4+1 daire! 

Eston Şehir Koru'da 59 bin peşinat ödeyerek ve 5 bin 300 TL'den başlayan taksitlerle 4+1 daire sahibi olunabiliyor. 

Eston Şehir Koru lansman fiyatları Haberi

Eston Şehir Koru lansman fiyatları

Türkiye inşaat sektörünün köklü gruplarından Polatyol imzasıyla hayata geçen Eston Şehir Koru'nun lansmanı Four Seasons Hotel'de gerçekleşti. Gerçekleştirilen basın toplantısına Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, Polatyol Grup CFO’su Gökhan Harunoğlu, Evrenol Mimarlık Kurucu Ortağı Mehpare Evrenol, belgesel yapımcısı Serdar Kılıç ve çok sayıda gazeteci katıldı. 

Eston Şehir’in tamamlandığında 1.6 milyon metrekare arazisiyle Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olacağını belirten Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, “Yeni gayrimenkul projemiz Eston Şehir Koru, tıpkı Mahallem projemizde olduğu gibi Bahçeşehir’in gerçek dokusuna uygun, yeşille iç içe az yoğunluklu bir proje oldu. Eston Şehir Koru’yu, 4 bin kişilik keyifli bir kasaba olarak planladık. 215 dönüm üzerine inşa edilecek projede 90 dönüm yeşil alan, 25 dönüm aktivite alanı planlandı. Meyve...