28 / 03 / 2024

Ethica Sağlık Grubu yatırımları

Ethica Sağlık Grubu yatırımları

Yaşam kalitesini arttırmak adına yatırımlara devam eden Ethica Sağlık Grubu ve Vitalica Wellness Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, Vitalica Wellness oluşumu ile vücudun iyileşme ve daha sağlıklı olma potansiyelini artırmayı hedefliyor...

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan iş adamına hastanede müdahale edildi. Ağaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin son gelişmeyi şirketi açıkladı.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor...

Medicana Sağlık Grubu'ndan 2 hastaneye 205 milyon dolar yatırım!

Temelleri 1992 yılında atılan ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi sıralamasında yer alan Medicana Sağlık Grubu, yeni yatırımlarla büyümesine devame diyor. Şirket bu kapsamda iki yeni hastaneye 205 milyon dolar yatırım yapıyor.

Medicana Sağlık Grubu’ndan İzmir'e 110 milyon dolarlık dev sağlık yatırımı!

Medicana Sağlık Grubu, 30. yılına yaklaşırken İzmir’de yeni hastanesini hizmete açmak için hazırlanıyor.

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarının hizmetine açtığını açıkladı...

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

Ethica Sağlık Grubu sağlık yatırımlarına devam ediyor!

Yaşam kalitesini arttırmak adına yatırımlara devam eden Ethica Sağlık Grubu ve Vitalica Wellness Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, Vitalica Wellness oluşumu ile vücudun iyileşme ve daha sağlıklı olma potansiyelini artırmayı hedefliyor...

Ethica Almanya'ya 10 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Ethica Sağlık Grubu, Bakırköy'deki hastanesini 6 milyon dolarlık yatırımla 'wellness-koruyucu tıp' konseptine dönüştürmeye hazırlanıyor. Bu alanda bir zincir kurmayı planlayan grup, 2020'de Almanya'da da 10 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Medicana Sağlık Grubu, Hırvatistan'da hastane açıyor!

Medicana Sağlık Grubu geleceğe yatırım için kolları sıvadı. Medicana, ilk etapta Balkan ülkelerinde yatırım hazırlıkları yapılmaya başladı, ilk Medicana da Hırvatistan'da açılacak...

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nin lansmanı yapıldı!

Etra Holding’in öncülüğünde, ABD’nin yaşlı yaşam uzmanı Avendelle ve Acıbadem Sağlık Grubu’nun çözüm ortaklıkları ile HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin ilki İstanbul Silivri'de kapılarını açıyor.

Medicana Sağlık'tan Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

Medicana Sağlık Grubu, bugüne kadarki en büyük yatırımını Bursa’da yaptı.  Nilüfer'de 100 milyon dolarlık harcamayla yapımı tamamlanan Medicana Bursa Hastanesi yeni yılda 300 yatak kapasitesi ve tüm sağlık birimlerinde toplam bin personelle hizmete girecek.

Ethica Sağlık Grubu yatırımları Haberi

Ethica Sağlık Grubu yatırımları

Küresel Sağlık Enstitüsü'nün açıkladığı verilere göre, 4,2 trilyon dolar değerinde olan wellness ekonomisi, küresel ekonomik büyümeden daha hızlı büyümeye devam ediyor. Türkiye’de ise her yıl artan sağlık harcamaları 140 milyar TL’nin üzerinde. Fortune Turkey’den Begüm Nur Alkış, Sağlık harcamalarındaki artış bir yana ‘Türkiye’de sağlıklı yaşlanamıyoruz” diyen Ethica Sağlık Grubu ve Vitalica Wellness Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan ile Vitalica Wellness modelinin detayları ve sağlık alanında yapacağı yeni yatırım planları üzerine konuştu.

Ethica Sağlık Grubu'nun 2019 yılına yönelik plan ve yatırımları neler?
Adımıza ilham kaynağı olan “etik” ilkesinden bir an bile ayrılmadan yenilikçi teknoloji ile hastane ve tıp merkezlerimizin hizmet alanını sürekli genişletiyoruz. Her yıl yaptığımız yurt içi ve yurt dışı yatırımlarımız ile büyümeye ve hizmet vermeye devam ediyor olacağız....