19 / 04 / 2024

etiler metro inşaatı 2013

etiler metro inşaatı 2013

Levent – Etiler – Rumelihisarüstü metro inşaatı başladı. Levent – Rumelihisarüstü arasındaki ulaşım mesafesini 5 dakikaya indirecek Etiler metro inşaatı, bölgedeki emlak fiyatlarını şimdiden uçurdu...

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

KİPTAŞ Etiler'deki 1361 konutluk dev projeye resmen başlıyor! KİPTAŞ Karanfilköy Projesi'ni Mesa İnşaat yapacak!

KİPTAŞ Etiler Karanfilköy projesinin inşaatı resmen başlıyor. KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 1.361 adet konut, 112 adet ticari ünite ve 20 ofisin yanı sıra cami ve okula da yer veriliyor.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

İstanbul'un en değerli arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde flaş gelişme! İnşaat tam gaz!

Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşa edilecek lüks projenin imar planları Danıştay tarafından iptal edildi ancak inşaat sürüyor. İşte Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisindeki son durum...

İstanbul'un en değerli arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı!

İstanbul'un en değerli ve en tartışmalı arazilerinden olan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı. Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi hukuksuz inşaatın durdurulmasını istedi...

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda hak edişler ödenmedi! Metro inşaatı durduruldu!

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda firmalara ödemelerin yapılmaması sebebiyle inşaat durduruldu. 

Türk Kızılay Etiler'de inşaat yaptıracak!

Türkiye Kızılay Derneği tarafından İstanbul Etiler'deki gayrimenkul yap-işlet-devret yöntemi ile ihale edilecek. İhaleye katılmak isteyenler için son tarih 4 Mart saat 11:00 olarak belirlendi. 

Murat Ongun'dan 'İBB metro inşaatına beton döktü' iddialarına yanıt!

'İBB Metro inşaatına beton döktü' şeklinde basında çıkan haberlere İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi. Ongun, "O metro hattı değil bir çukur. Metro hattı nedir diye öğrenmek isterseniz eğitim verebiliriz" diye konuştu.

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?

6 duraktan oluşan Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı İBB ekipleri tarafından durduruldu. Kapatılan metro şantiyesi havadan görüntülendi. Sarıgazi durağındaki kazı çalışmalarının da beton dökülerek kapatılmaya başlandığı belirtildi. 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İdari yargı fahiş fiyat diyerek Bursaray Emek-YHT-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesini iptal etti, yürütmeyi de durdurdu ancak Ulaştırma Bakanlığı’ndan adrese teslim ihaleyi alan yüklenici firma inşaatı kesmedi.

Ankara Güvenpark'taki metro inşaatı TBMM'de!

Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçük TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

Sancaktepe metro inşaatında göçük: 1 ölü, 1 yaralı!

Sancaktepe metro inşaatında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte, 1 işçi yaşamını yitirirken 1 işçi de yaralandı.

etiler metro inşaatı 2013 Haberi

etiler metro inşaatı 2013

Levent – Rumelihisarüstü arasına yapılacak metro inşaatı çalışmaları start aldı. Etiler'de başlanan metro inşaatının tamamlanmasıyla iki bölge arasında yaşanan trafik yoğunluğunun azaltılması hedefleniyor. Etiler metro inşaatı 2015 yılında bitirilerek, hizmete açılacak. 


Toplamda 3 bin 320 metre uzunluğunda olacak metro hattının maliyeti 95 milyon euroyu bulacak. 4 dakikada bir seferlerin düzenleneği metro hattıyla Levent ile Rumelihisarüstü arasındaki mesafe de 5 dakikaya inecek. 


Levent – Rumelihisarüstü metro hattı durakları ise şöyle; 

- Levent metro istasyonu

- Uygulama oteli metro istasyonu

- Etiler 1 metro istasyonu

- Etiler 2 metro istasyonu

- Hisarüstü metro istasyonu 


Metro hattı emlak fiyatlarını yüzde 30 artırdı 

Etiler'de ilk kazmanın vurulmasıyla başlayan metro inşaatı, bölgedeki fiyatları da artırıyor. Fiyat yükselişinin metro hattının yapılacağı söylentilerinin çıkmasıyla başladığını söyleyen RE/MAX Park'tan Gayrimenkul Danışmanı Bili Markuz, “Etiler'de özellikle son...