25 / 04 / 2024

Ev dekorasyonu sarı rengi

Ev dekorasyonu sarı rengi

Safran sarısından hardala, bal renginden açık sarıya her tonu asil ve vazgeçilmez. Bu yaz sarının en enerjik tonunu seçin eviniz için. Güneş sizin evinizden doğup batsın..

7 adımda İskandinav tarzı ev dekorasyonu!

Ev dekorasyonun yükselen trendi İskandinav tarzı pek çok kişi tarafından beğeni topluyor. Sosyal medyada gördüğünüz o şık evler gibi bir dekorasyon arıyorsanız, bu 7 adımı takip ederek evinizde minimalist, doğal ve sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz.

10 adımda depreme uygun ev dekorasyonu!

Yaşanan depremler ve binlerce can kaybının ardından vatandaşlar, evlerini depreme uygun hale getirmek için araştırmalar yapıyor. İşte evinizi 10 adımda depreme uygun hale getirecek ev dekorasyon önerileri...

Jumbo sofra takımlarında indirim üstüne indirim! 29 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Jumbo’nun sofra, mutfak ve ev dekorasyonu kategorilerinde yer alan ürünlerini avantajlı fiyatlarla almak isteyenler için  birkaç indirim kampanyası birden bulunuyor. Peki Jumbo’da hangi ürünler indirimde? Fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

Serenay Sarıkaya Adana'dan ev aldı mı?

Yeni dizisinin çekimleri için bir süredir Adana'da olan Serenay Sarıkaya, Adana'dan ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Serenay Sarıkaya Bebek'te ev arıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya Bebek'te ev arayışına girdi. Etiler'de yaşayan Sarıkaya, 30 bin TL'yi gözden çıkardı. 

Serenay Sarıkaya Kaz Dağları'nda ev sahibi oluyor!

Cem Yılmaz’la ayrıldıktan sonra soluğu Kaz Dağları’nda alan Serenay Sarıkaya, buradan ev sahibi olmak amacıyla 1.5 dönümlük arsa satın aldı. Gönlüne göre bir arsa bulan Sarıkaya, şimdilerde hayalindeki evin projesini çizdiriyor.

Adana Sarıçam'da kirasını ödeyemeyen aile sokakta kaldı!

Adana merkez Sarıçam ilçesinde yaşayan Sarıç ailesi, kirayı ödeyemeyince ev sahibi tarafından eşyalarıyla birlikte sokağa atıldı.

TOKİ Adana Sarıçam Akkuyu kuraları yarın çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kuraları yarın çekilecek.

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Sarıyer Dragani Sitesi'nde 9.2 milyon liraya icradan satılık 8 ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Uskumruköy Mahallesi 1477 ada, 30 parselde yer alan Sarıyer Dragani Sitesi'ndeki 8 adet villayı 9 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Maıson Françaıse Back to Home başladı!

Dünyaca ünlü markaları ve tasarımcıları Beyoğlu’nda bir araya getiren Maıson Françaıse Back to Home (Ev Dekorasyonu) etkinliği başladı. 

Karavayev: Kazandığım parayla ev aldım!

Fenerbahçeli eski futbolcu Karavayev, sarı lacivertlilerde oynadığı yarım sezonda kazandığı parayla Kiev'de ev aldığını söyledi.

Size enerji verecek ev dekorasyonu: Bohem!

Özgür ve renkli dekorasyon tarzlarından hoşlananlar evlerini bohem tarzda dekore ederek yaratıcı bir ev dekorasyonu oluşturuyorlar.  Antikalar, renkli örgüler, desenli kilimler... Birbirine zıt ama bir o kadar da uyumlu bohem tarzı ev dekorasyonunun püf noktalarını sizler için derledik...

Ev dekorasyonu sarı rengi Haberi

Ev dekorasyonu sarı rengi

Bu yazın tartışmasız kraliçesi sarı! Geçtiğimiz günlerde indigo için yazın rengi derken sarıya haksızlık ettiğimi düşünmüştüm. Neden bilmiyorum ama renklere cinsiyet veriyorum zihnimde galiba. İndigo, bu yazın rengi, kesin ama olsa olsa kral olur. Sarı, benim gözümde kraliçe! Her tonuyla, her haliyle... Safran sarısından hardala, bal renginden açık sarıya kadar her tonu, her dokuya uyarlanmış haliyle asil ve vazgeçilmez! Hayatımın hiçbir döneminde sarı ile aramda böyle bir bağ kurulmamıştı. Hatta önceleri gözümde hastalıkla ilintili bir yere sahipti sarı. Sararmak, solmaktan mıdır bilmem, sarının o enerjik etkisini göz ardı etmişim bunca yıldır. Bir anda keşfettim sarıyı. Geçtiğimiz yıl çok güzel bir safran sarısı yastık almamla başladı bu tutku, sonra kıyafetlerime de sirayet etti. Hem de öyle bir sardı ki beni,...