26 / 04 / 2024

ev fiyatları artacak

ev fiyatları artacak

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve Fiyat Beklenti Endeksi 2015 yılı 3'üncü çeyrek dönem sonuçları açıklandı.Bu yıl 3'üncü çeyrekte güven bir önceki döneme göre yüzde 1.07 artışla 103.8 olarak ölçüldü.

Yurt dışından ev almayı düşünenler dikkat! İngiltere’de konut fiyatları artacak!

İngiltere’de konut fiyatları 2024 yılının Mart ayında düşüş göstererek ekonomistleri şaşırttı ve beş aylık art arda artış dönemini sona erdirerek gayrimenkul piyasasındaki toparlanmada tutarsızlık işaretlerine katkı sağladı. Peki ülkede konut fiyatları artacak mı? 

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Konutta maliyet ve personel krizi! Ev fiyatları daha da artacak! 

Konut sektöründeki Çimento, demir, enerji fiyatlarında yaşanan artış ve arsa yetersizliği gibi sorunlara şimdi personel krizi de eklendi. Peki konut fiyatları artacak mı? İşte ayrıntılar...

Ev fiyatları düşecek mi? Konut sektörünü neler bekliyor?

Son bir yılda konut sektöründe gerçekleşen rekor hızda fiyat yükselişi sonrasında, 'Konut fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı?' sorusu gündemden düşmüyor. Peki konut fiyatlarındaki son durum ne? Ev fiyatları düşer mi yükselir mi? Keypoint Türkiye Ceo’su Tarık Seçkin açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ev fiyatları 2022'de yüzde 50 artacak!

Ev fiyatlarının tırmanışına devam edeceğine vurgu yapan sektör temsilcileri, “Ev almayı planlayanlar artışlardan etkilenmemek için ellerini çabuk tutmalı. Bu rakamlarla konut bulmak zorlaşacak” diye konuştu.

Ev fiyatları katlanacak!

Kurumsal Office Gayrimenkul ve Tapucumnet CEO’su Emir Özcan Geçal, ev fiyatlarındaki artışın süreceğini belirtti. Geçal, "Yeni yapılacak konutlarda demirinden eviyesine kadar her şey dolarla alındığı için fiyatlar da yüzde 30-40 oranında artacak" dedi.

Ev fiyatları yüzde 100 artacak!

İnşaat maliyet endeksindeki yükselişler rekor seviyelere ulaşıyor. Konut üreticilerine göre; malzeme kaynaklı yaşanan yükselişler ev fiyatlarını bu sene içinde yüzde 100 artıracak.

Ev fiyatları artacak mı?

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından duyurulan yeni kredi paketlerine binlerce vatandaş başvuru yaptı. Peki ev fiyatları ne oldu? Ev fiyatları artacak mı? İşte detaylar...

Ev almayı düşünenler dikkat! Fiyatlar artacak mı?

Bankaların konut kredisi faiz oranlarını düşürmesi ve konut kredisi peşinat oranının yüzde 10'a indirilmesi konuta olan talebi artırdı. Peki bundan sonraki süreçte konut fiyatları ne olacak? Konut fiyatları artacak mı? İşte tüm merak edilenler...

Düzce'de ev fiyatları artacak!

Düzce'nin Akçakoca bölgesinde faaliyet gösteren Pandul İnşaat'ın sahibi Abdulkadir Pandul, sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu. Pandul, “Şu anda tam ev sahibi olma zamanı, ev fiyatları artacak'' şeklinde konuştu.

Özlem Taşkaya: İzmir'de ev fiyatları artacak!

Hugent'in Genel Müdürü Özlem Veryeri Taşkaya, İzmir'in yoğun göç almasını değerlendirdi. Taşkaya, “Bir ev veya deniz manzaralı bir apartman dairesi, artık ucuz değil. Fiyatlar daha da yükselecek'' diye konuştu.

Ev fiyatları yüzde 25 artacak!

Sektörün önde gelen patronları, döviz ve banka faizinin konutun yerini hala tutmadığını ve ev fiyatlarının 2016'nın ikinci yarısında artacağını söyledi.

İnnovia 4 ev fiyatları!

İnnovia 4 ev fiyatları kapsamında yer alan konutlardan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 85 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında Yeşil GYO Premium Sistemi sunuluyor

ev fiyatları artacak Haberi

ev fiyatları artacak

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve Fiyat Beklenti Endeksi 2015 yılı 3'üncü çeyrek dönem sonuçları açıklandı. Bu yıl 3'üncü çeyrekte güven bir önceki döneme göre yüzde 1.07 artışla 103.8 olarak ölçüldü. Bu değer, gelecek üç aylık dönemde sektöre duyulan güvenin kısmen iyimser olduğunu gösteriyor. Aynı dönemde fiyat beklenti endeks değeri ise geçen çeyreğe göre yüzde 0.96 azalışla 123.4 oldu. Buna göre gelecek üç ayda gayrimenkul fiyatlarında geçmiş üç ayda olduğu gibi kısmi fiyat artış beklentisi devam...