26 / 04 / 2024

evde SPA

evde SPA

RocaKale portatif SPA'lar ev, bahçe ya da havuz başına kurulabiliyor. Portatif SPA küvetler, Catalina, Marina ve Victoria, aynı anda 3 veya 4 kişi tarafından kullanılabiliyor.

The Spa at Mandarin Oriental Yılın En Kışkırtıcı Spa ödülünü aldı!

İngiltere’nin dünyaca ünlü dergisi Tatler, düzenlediği “Tatler Spa Awards 2015”te The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’u ‘Yılın En Kışkırtıcı Spa’ ödülüyle taçlandırdı..

Samsun Terme'de bir ahşap evde yangın çıktı!

Sansun Terme ilçesinde tek katlı ahşap bir evde çıkan yangında 85 yaşındaki yatalak hasta kadın hayatını kaybetti. Soğutma çalışmalarının ardından eve giren ekipler, bir kadının yanmış cesediyle karşılaştı.

Rize-Erzurum duble yolunun ortasında kalan evde hasar oluştu!

Rize - Erzurum duble yolunun İkizdere ilçesi Ayvalık köyü mevkisinde kamulaştırma yapılmadığı için yol ortasında kalan iki katlı evde, yol yapım çalışmaları nedeniyle hasar oluştu.

Kiracının evde hayvan beslemesi yasaklanabilir mi?

Apartmanda hayvan beslenmesi hakkında yasak koyma yetkisi kat maliklerinde oluyor. Peki, apartman yönetimi olarak havyan beslenmesine izin verilen bir apartmanda kiracının evde hayvan beslemesi yasaklanabilir mi? İşte yanıtı.

Kiracı evde izinsiz tadilat yaparsa ne olur?

Mal sahibi kiraya verdiği evde yenilik ve değişiklikler yapabiliyor. Peki, kiracı evde değişiklik yapabilir mi? Bu değişiklik için izin alması gerekir mi? Kiracı evde izinsiz tadilat yaparsa ne olur?

Eskişehir İnönü'de bir evde yangın çıktı!

Eskişehir’in İnönü ilçesinde bir evde çıkan yangın maddi hasar meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İnönü ilçesi Dereyalak köyünde bulunan bir evde sobadan çıkan kıvılcım sonrasında yangın başladı.

Tokat'ta çöp evde yangın çıktı!

Tokat'ın Niksar ilçesinde "çöp evde" çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde İbrahim Dumruk'a ait ahşap evin üst katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Konya'da bir evde yangın çıktı!

Konya'da bir evde yangın çıktı. Çıkan yangında, anne babaları hasta ziyaretine gittiği için evde yalnız kalan üç kardeş yaralandı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma sürüyor.

Evde kiracı varken ev satılabilir mi?

Bir evin kiraya verilmesi durumunda mülkiyet hakkı yine ev sahibinde oluyor. Peki, ev sahibi istediği zaman kiracısını çıkarabilir mi? Evde kiracı varken ev satılabilir mi? İşte ev sahibi ve kiracı hakları..

Manisa'da bir evde yangın çıktı!

Manisa'da bir evde yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, Tevfikiye Mahallesi 72 Sokak'ta Cengiz Ismık'a (24) ait evde duman çıktığını gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye bildirdi.

Adana'da yangın çıkan evde 2 çocuk öldü!

Adana'da bir evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında 2 ve 4 yaşlarındaki 2 çocuk hayatını kaybetti. Çocukların annesi dumandan etkilenirken onları kurtarmak isteyen kişi yaralandı.

Kahramanmaraş'ta bir evde yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, Pınarbaşı Mahallesi Gürbüz Sokak'taki bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Elbistan ilçesinde, dumandan etkilenen aynı aileden 6 kişi tedavi altına alındı

Kahramanmaraş'ta bir evde yangın çıktı!

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 5 kişi vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı..

evde SPA Haberi

evde SPA

SPA'ların iç yüzeyinde yer alan sabit ve hareketli jetler, suyu farklı biçimlerde vücuda püskürterek masaj ve terapi yapıyor. Elektronik kontrol paneli ile masaj fonksiyonları, su sıcaklığı ve süre ayarlanabiliyor. Portatif SPA küvetler, bünyelerindeki ozon sistemi sayesinde içlerindeki suyu temizleyerek hijyen ve uzun süreli kullanım sağlıyor. Bu sistem sayesinde tekrar tekrar kullanım sağlanıyor. Ürün ile verilen özel sıvı ile suyun içindeki oksijen miktarı artırılabiliyor....