25 / 04 / 2024

evdekifırsat ofis

evdekifırsat ofis

Evdekifirsat.com müşterilerine sunduğu konut fırsatlarına şimdi de şehrin merkezinde Kağıthane iş ve yaşam vadisindeki ofis, dükkan ve mağaza fırsatlarını ekledi.

Belediyeden büyük fırsat! 4 ofis ve iş yeri satacak!

Afyonkarahisar İli Emirdağ Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar İncili Mahallesi'nde yer alan 4 adet ofis ve iş yerini satışa çıkardı.

Albaraka'dan eğitim, kırtasiye ve ofis harcamalarında 50 TL iade kampanyası!

Harcamalarını ucuza getirmek isteyen vatandaşların için Albaraka kampanya yaptı. 9 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Albaraka bireysel kredi kartınız ile eğitim, kırtasiye, ofis malzemeleri sektöründe tek seferde yapacağınız 300 lira ve üzeri harcamalarınızda 50 lira iade kazanma fırsatı. İşte kampany

Afyonkarahisar'da belediyeden ofis ve iş yeri fırsatı! Topraktan satış fiyatını kaçırmayın!

Afyonkarahisar İli Emirdağ Belediye Başkanlığı, yapılmakta olan meydan projesi kapsamında 4 adet ofis ve iş yerini topraktan satışa çıkardı. İşte detaylar...

Merkez Ankara'dan ofis sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! 

Emlak Konut güvencesi ve Pasifik ortaklığı ile inşa edilen proje Merkez Ankara'dan ofis almak isteyenlere 0,99 oranla , 1 yıl taksit ertelemeli, 120 ay vade imkanı sunuldu.

Ofis alanları yeniden tasarlandı!

Bir yandan pandemiyi bir tasarım yenileme fırsatına dönüştürmeyi, sağlıklı, çevreci, ergonomik, yeni normale uygun çalışma alanları yaratmayı amaçlayanlar, diğer yanda da, ufak değişikliklerle pandemiye uygun ofis uyarlamalarına gidenler bulunuyor.

Mesa Koz'da ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda inşa edilen Mesa Koz projesinde ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor. 12 ay ödemesiz satışa sunulan projede 0,64 vade oranı fırsatı sunuluyor.

Mahall Bomonti'de yüzde 0.59 faiz ve 120 ay vade fırsatı!

Türkerler Holding'ten Mahall Bomonti İzmir’de, herkesi ev ve ofis sahibi yapacak kampanya başlatıldı. Mahall Bomonti İzmir'de 4 bin 150 TL’den başlayan taksitlerle uzun vade ve düşük faizle ev ve ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın bulunduğu Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofis satışları devam ediyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Torkam E-5'te 0,98 faiz fırsatı!

Torkam İnşaat imzası ile Sefaköy'de hayata geçirilen Torkam E-5'te 0,98 faiz fırsatı sunuluyor. Projede toplam 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkan yer alıyor...

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV fırsatı!

Her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV fırsatı ile ofis sahibi olunabiliyor...

Regnum Sky Tower'da ofislerde 60 ay 0 faiz fırsatı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla dikkat çeken Regnum Sky Tower, Ankara’da ofis sahibi olma şansını artıran yeni bir fırsat sunuyor.

ERA Gayrimenkul, 3 ayda 12 ofis açtı!

Girişimci adaylarına az sermaye ile kendi işlerine sahip olma fırsatı tanıyan uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ağustos ayından bu yana 12 yeni franchise'ı daha bünyesine katarak ofis sayısını 45’e yükseltti.

Moment Beştepe Ofis projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye’nin en tepesi Beştepe'de yükselen Moment Beştepe Ofis Projesi, sosyal donatıları, nefes alan ofis yapısı ve uygun ödeme koşulları ile “ofis” kavramını değiştiriyor.

evdekifırsat ofis Haberi

evdekifırsat ofis

Bomonti - Dolmabahçe tüneli ve Kâğıthane - Piyalepaşa Tüneli’nin faaliyete geçmesiyle Kağıthane’de çehre değişti. Şehrin tam merkezindeki konumu, Avrupa Adalet Sarayı’na 5 dakika, büyük vergi dairelerine 10 dakika yakınlığı ile ticaretin yeni merkezi oldu. Kağıthane İş ve Yaşam Vadisi Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattının Kağıthane istasyonunun hemen karşısında yer alıyor. 2017’de hizmete girecek olan metro hattının ardından Kabataş’a kadar uzatılacak metro hattı ile Kağıthane İstanbul’un ulaşım merkezlerinden birisi haline geliyor.


Kağıthane İş ve Yaşam Vadisi aynı zamanda Haliç Kongre Merkezi’ne 5 dakika, Santral İstanbul’a 5 dakika, Taksim’e 15 dakika, Boğaziçi ve FSM köprülerine 15 dakika yakınlıkta yer alıyor.


Kirayı Kendinize Ödeyin Ofisinizin Sahibi Olun

40.000m2’lik alan üzerinde 927 üniteden oluşan, şehrin tam merkezindeki konumuyla, proje konsepti ve yüksek standartlarıyla Maslak ve Levent...