19 / 04 / 2024

Evgör Mobilya ramazan indirimi

Evgör Mobilya ramazan indirimi

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla sektörde 9. Yaşını kutlayan Evgör Mobilya'da Ramazan'a özel 500 lira indirim...

CarrefourSA’da 1-6 Mart'ta "Ramazan" indirimleri başlıyor! CarrefourSA seçili birçok üründe indirim fırsatı! 

CarrefourSA 1-6 Mart'ta birçok seçili üründe indirim yapılacağı duyuruldu. Sıvı yağdan, domatese, pirinçten, salçaya kadar birçok üründe Ramazan kampanyası yapılacak.

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Araç fiyatlarına yüzde 20 zam geliyor!

Otomobil fiyatlarında flaş gelişme. Sektör temsilcileri Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ve seçim sürecinin fiyatlara yansıdığını ifade ederken, yaz aylarına kadar yüzde 20 daha zam geleceğini tahmin ediyor. İşte tüm detaylar...

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? TOF başkanından bayram öncesi çok konuşulacak açıklama!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yolcu hareketliliğinde yüzde 40 daralma meydana geldiğini vurguladı. Yıldırım, otobüs bileti fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Pirinç, nohut, fasulye, mercimek, ayçiçek yağı, salça, zeytin ve daha 900 ürün! Ramazan ayında fiyatlar sabit kalacak

Enflasyonun yüksekten seyretmesi sebebiyle marketler fiyat sabitlemeye gitmişti. Ramazan ayı dolayısı ile Tarım Kredi Kooperatifleri marketleri de temel gıda ve temizlik ürünlerinde fiyatları sabitledi. 

Fiyatlar tek tek açıklandı.. Ramazan bereketiyle geliyor! Ayçiçek yağında çılgın indirimi kaçırma! 

Tarım Kredi Kooperatif marketleri, 20-29 mart tarihlerine özel yeni indirimli ürünlerini vatandaşla paylaştı. Bir çok üründe Ramazan ayına özel indirimler sunan market, aktüel ürünlerini merak eden vatandaşları bekliyor.

Ramazan öncesi et fiyatlarına çıldırtan zam! Son bir aydaki fiyatı dudak uçuklattı!

Deprem felaketinin vurduğu hayvancılık sektöründe Ramazan öncesi ‘maliyet artışı’ nedeniyle zamlar devreye girince et fiyatları son bir ayda yüzde 30 oranında arttı.

Kırmızı ete gelen zam kasapları bile şaşırttı! Bakın fiyatı ne kadar oldu!

Samsun’da et fiyatlarına son 15 gün içerisinde gelen 40 TL’lik zam, kasapları bile şaşırttı. Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, Ramazan ayına 1,5 ay gibi bir süre kala et fiyatlarının kilosunun 300 liraya yükselebileceğini öne sürdü.

Yumurta, süt, un, ayçiçeğe zam gelmişti! Bir ürüne zam bu sefer zam gelmeyecek, hemen gidip alın

Ülkemizde birçok gıda ürününe gelen zamdan sonra herkesin yediği başka bir ürünle ilgili güzel haber geldi. Yetkili isim, ürüne Ramazan ayına kadar zam yapılmayacağını dile getirdi.

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Ağrı'da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama

Ağrı Belediyesi, Ramazan Bayramı için ihtiyaç sahiplerine yönelik bayram şekeri dağıtımı yaptı. Şeker almak için toplanan vatandaşlar araçtaki şeker kolilerini yağmaladı. Görüntüler şaşkınlık yarattı. Belediyeden şoke eden açıklama geldi.

Ayçiçek, şeker ve kırmızı ette Ramazan Bayramı indirimi! Tarım Kredi Marketlerinin bu fiyatlarını kaçıranlar üzülür

Tarım Kredi Marketleri, Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlara rahat bir nefes aldıracak özel indirimler yaptı. Ayçiçek, şeker ve kırmızı et gibi ürünlerde Ramazan Bayramı’na özel fiyatlar yer aldı. İşte 28 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Diyarbakır Surları Ramazan'da açılacak!

Diyarbakır Sur'daki restorasyon çalışmaları hakkında bilgi veren Vali Karaloğlu, surların Ramazan ayında açılacağını dile getirdi. 

Evgör Mobilya ramazan indirimi Haberi

Evgör Mobilya ramazan indirimi

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla sektörde 9. Yaşını kutlayan Evgör Mobilya, Ramazan ayında misafirlerini yeni yemek masalarında ağırlamak isteyenler için fırsat kampanyası başlattı. Şık, estetik ve göz alıcı tasarıma sahip Duygu Modern Yemek Masası Takımı, Ramazan’a özel tam 500 TL’lik indirimle sadece 495 TL’den satışa sunuluyor. 4 sandalye ve bir masadan oluşan bu özel ürüne, dileyenler fiyat farkını ödeyerek sandalye ekletebiliyor ya da takımlarına Tv ünitesi, vitrin, konsol gibi parçalar da dahil ettirebiliyor. 


Stoklarla sınırlı olan ve Ramazan Bayramı’na kadar devam edecek kampanyadan yararlanmak isteyenler, firmanın İstanbul’daki mağazalarına ya da Türkiye’nin en büyük online mobilya sitesi Evgor.com.tr adresine uğrayabilir, detaylı bilgi için 444 888 6 numaralı telefonu...