26 / 04 / 2024

evimiz kocaeli kampanyası

evimiz kocaeli kampanyası

Pekdemir İnşaat yepyeni bir kampanya başlattı. 'Evini Bugün Al, Kredini Gelecek Sene Öde' sloganıyla kampanyası başlatılan Evimiz Kocaeli Projesi'nde, 4 aydan az bir süre kala teslimler için geri sayım başladı.

Evimiz Kocaeli kampanyasında son gün 31 Aralık!

Pekdemir İnşaat’ın Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı ve büyük ilgi gören kampanya 31 Aralık’ta sona eriyor. Kampanya kapsamında çok seçenekli ödeme modelleri içinden kendinize en uygununu seçme fırsatı sunuluyor.

Evimiz Kocaeli'nde yıl sonu kampanyası başladı!

Pekdemir İnşaat, Kocaeli'nde yıl sonu kampanyası başlattı. " Bize Göre Değil Size Göre Ödeme " sloganıyla başlatılan kampanyada ödeme modeli, yatırımcıların ödeme imkanlarına göre belirlenecek.

Evimiz Kocaeli'de teslime 10 ay kaldı!

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli projesi büyük ilgi görüyor. Teslimine sadece 10 ay kalan Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesinde, sadece 30 gün için geçerli olacak kampanya 2 Ekim Perşembe günü sona erecek...

Evimiz Kocaeli'nde peşinatsız, faizsiz 30 ay taksit! 109 bin TL'ye 2+1!

70 yıllık tarihiyle Türkiye’nin en köklü inşaat şirketleri arasında yer alan Pekdemir İnşaat’ın, 936 konutluk Evimiz Kocaeli projesinin son etap daireleri için başlattığı kampanyada son günlere girildi...

Evimiz Kocaeli'nde evler faizsiz, peşinatsız, 30 ay taksitle!

70 yıllık tarihiyle Türkiye'nin en köklü inşaat şirketleri arasında yer alan Pekdemir inşaat'ın Evimiz Kocaeli'nin son etap daireleri için başlattığı dev kampanya bütün hızıyla devam ediyor.

Evimiz Kocaeli'nde ev alana iPad hediye!

Pekdemir inşaat 936 konutluk Evimiz Kocaeli'nde aralık ayında ev sahibi olmak isteyenler için kampanya başlattı. Peşinatı yüzde 10'dan yüzde 2'ye çeken şirket ev alanlara bir de iPad hediye edeceğini açıkladı...

Kocaelili müteahhitler 'Yarısı Bizden Kampanyası'ndan yararlanmak istiyor!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş yaptığı açıklamada devlet destekli konut projesi olan 'Yarısı Bizden' kampanyasının Kocaeli'yi de kapsaması gerektiğini vurguladı

10 soruda TOKİ Kocaeli 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Kocaeli 50 bin konut kampanyasında kaç konut var? TOKİ Kocaeli 50 bin konut fiyat listesi ne kadar? TOKİ Kocaeli 50 bin konut başvuru ücreti ne kadar? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

Armadakent 6'da yüzde 10+10 kampanyası!

Kocaeli'de Kavanlar Yapı imzası ile hayata geçirilen Armadakent 6’da yüzde 10 + 10 kazanç kampanyası başladı...

Semt Kocaeli'de ödeme kampanyası 31 Ocak'ta sona erecek!

Pekdemir İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçirdiği Semt Kocaeli projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. 

Semt Kocaeli’de yüzde 1 peşin 0,95 faiz kampanyası!

Pekdemir İnşaat imzaısyla hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinde villa konforu sunan örnek 5+1 bahçe dubleksi tamamlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. etapta taksitini seç ödemeni belirle kampanyası!

Emlak Konut tarafından Kocaeli Gebze'ye bağlı Kirazpınar mevkiinde inşa edilen Gebze Emlak Konutları 3. etapta "Anadolu'da kolay ev sahibi olma fırsatı" kampanyası başladı. Kampanyada müşteriler taksitini seçip ödemeleri belirleyebiliyor.

Evimiz Kocaeli’de mutlu son!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi 936 konutluk Evimiz Kocaeli’de, mutlu sona ulaşıldı.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Evimiz Kocaeli’de son daireler için kampanya!

Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyenlere yönelik son kez çok özel ödeme fırsatlarının olduğu bir bahar kampanyası başlattı.

Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz!

Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsat kampanyasında son günler yaşanıyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor

Evimiz Kocaeli'de ödemeyi 10 yılda sıfır faizle yapın!

Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de 10 Yıl Sıfır Faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Kocaeli'de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan '10 Yıl Sıfır Faiz' sloganıyla Pekdemir İnşaat tarafından Evimiz Kocaeli'de projesi kapsamında başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak. Kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.

evimiz kocaeli kampanyası Haberi

evimiz kocaeli kampanyası



Pekdemir İnşaat yepyeni bir kampanya başlattı. 'Evini Bugün Al, Kredini Gelecek Sene Öde' sloganıyla başlatılan kampanyadan faydalanmak için elinizi çabuk tutmalısınız. Bu yıl 71 'inci yaşını kutlayan Türkiye'nin en köklü, Kocaeli'nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat'ın geliştirdiği Evimiz Kocaeli Projesi'nde, 4 aydan az bir süre kala teslimler için geri sayım başladı. Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesinde 30 Nisan'a kadar sürecek ilkbahar kampanyası da başlatıldı. Bu kampanya kapsamında, Evimiz Kocaeli'de ev sahibi olmak isteyenlere çok özel uygulanmış, Kocaeli'de ilk defa yapılan bu ödeme modeliyle 201 6 yılına kadar hiç banka kredisi ödenmeyecek. 


Kocaeli'de bir ilk 


"Evini Bugün Al, Kredini Gelecek Sene Öde" sloganıyla başlatılan kampanyada, ev sahibi olmak isteyenler, 201 5 yılı boyunca hiç banka kredisi ödemeyecek, üstelik sadece 4...