19 / 04 / 2024

Evvel İstanbul Evleri güncel fiyatları

Evvel İstanbul Evleri güncel fiyatları

Evvel İstanbul Evleri güncel fiyatları 2+1 dairelerde 449 bin liradan başlayarak değişiyor. Evvel İstanbul Evleri projesinde teslimler yıl sonunda yapılıyor...

Evvel İstanbul Evleri fiyat listesi!

Evvel İstanbul Evleri fiyat listesi 719 bin TL'den başlayarak değişiyor. Evvel İstanbul'da teslimler bu yıl Nisan'da yapılıyor...

Evvel İstanbul Emlak Konut fiyat listesi 2017!

Toplam 678 konuttan meydana gelen Evvel İstanbul Kayaşehir Evleri Nisan ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Evvel İstanbul Emlak Konut fiyat listesi 2017...

Evvel İstanbul Evleri güncel fiyatları!

Evvel İstanbul Evleri güncel fiyatları 2+1 dairelerde 449 bin liradan başlayarak değişiyor. Evvel İstanbul Evleri projesinde teslimler yıl sonunda yapılıyor...

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir iletişim!

Toplam 16 bin 463 metrekare alanda inşa edilecek olan proje Evvel İstanbul'a yakın konumda inşa edilecek. Adım İstanbul Evleri Kayaşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Nidapark Başakşehir Evleri adres!

Daire büyüklüklerinin 88 metrekareden başladığı projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Nidapark Başakşehir Evleri adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul 'un yanında yükseliyor.

Adım İstanbul Evleri!

Kayaşehir'de Evvel İstanbul'a yakın konumda inşa edilecek olan proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı ile yükselecek. Adım İstanbul Evleri metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den satışa sunuluyor.

Adım İstanbul Evleri Başakşehir'de yakında satışta!

EYG, İntaya ve İntes ortaklığı Evvel İstanbul'dan sonra, Adım İstanbul Evleri'ne hazırlanıyor. 700 konut olarak planlanan Adım İstanbul projesi önümüzdeki Nisan - Mayıs aylarında satışta olacak...

Kayaşehir Adım İstanbul Evleri!

Kayaşehir Adım İstanbul Evleri projesi Evvel İstanbul projesinin karşısında yükselecek. Proje 16 bin 423 metrekarelik 891 ada 1 parsel ve 18 bin 653 metrekarelik 892 ada 1 parsel olmak üzere 2 parselde yükseliyor.

Kasım'da EVvel İstanbul Evleri satış rekoru kırdı!

Emlak Konut GYO ortaklığı ile hayata geçirilen 46 proje arasında EVvel İstanbul, Kasım ayında en çok satış yapılan proje oldu. Projede 678 konut yer alıyor.

Evvel İstanbul Başakşehir Evleri!

Evvel İstanbul Başakşehir Evleri, 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek. 700 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. Projede 678 adet daire yer alıyor.

Evvel İstanbul Rezidans ödeme koşulları!

700 milyon yatırım bedeli ile hayata geçirilen Evvel İstanbul Evleri, İstanbul Başakşehir İlçesi Kayaşehir bölgesinde yükseliyor. Evvel İstanbul Rezidans ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün.

Evvel İstanbul Evleri Başakşehir!

İntaya-İntes ve Eyg Yapı tarafından hayata geçirilen Evvel İstanbul Evleri Başakşehir projesi toplam 678 adet daireden meydana geliyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunan projenin satış süreci devam ediyor.

Evvel İstanbul ödeme koşulları!

İntaya-İntes ve Eyg Yapı imzasıyla yükselen Evvel İstanbul Evleri "Evvelin değerleri, geleceğin konforuyla burada" sloganıyla hayata geçiriliyor. Evvel İstanbul ödeme koşulları haberimizin içinde bulunuyor.

Evvel İstanbul Evleri güncel fiyatları Haberi

Evvel İstanbul Evleri güncel fiyatları


İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir bölgesinde yer alan Evvel İstanbul Evleri projesi İntaya, İntes ve Eyg Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Evvel İstanbul Evleri projesinde 1+1'lerin satışları tamamlandı. 11-29 katlı sekiz blok halinde yükselen Evvel İstanbul Evleri projesinde 678 konut yer alıyor.



Evvel İstanbul Evleri güncel fiyatları!


Evvel İstanbul Evleri güncel fiyatları 2+1'lerde 449 bin lira ile 644 bin lira, 3+1'lerde 570 bin lira ile 998 bin lira aralığında değişiyor.


Evvel İstanbul Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiyor. Evvel İstanbul Evleri projesi bu yıl Aralık ayında teslim edilecek.



Adres : Kayaşehir Bulvarı No:2 Başakşehir/İstanbul


Tel : 0212 924 16 16

Web : http://www.evvelistanbul.com/

Gülcihan...