28 / 03 / 2024

evyap fabrika arazisi

evyap fabrika arazisi

Ayazağa Cendere’de inşa edilecek olan Vadi İstanbul projesinin satış ofisi için hazırlıklar tam gaz sürüyor…

Tesla, Şangay’da fabrika arazisi alma planını askıya aldı!

ABD’li elektrikli araç üreticisi Tesla, ABD ile Çin arasındaki gerginliğin neden olduğu belirsizlik gerekçesiyle Çin Şangay'daki tesisini genişletmek için orada arazi alma ve Şangay’ı küresel ihracat merkezi yapma planlarını erteledi. 

Bursa'da tarım arazisine kaçak fabrika inşa edildi!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde birinci sınıf tarım arazisi olan alana kaçak fabrika inşa edildiği ortaya çıktı. 

Bilecik'te 9.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arazisi!

Bilecik İcra Dairesi Müdürlüğü, Bilecik ili, Merkez ilçe, Cumhuriyet Mahallesi 711 ada, 5 parselde yer alan fabrika binası ve arazisini 9 milyon 485 bin TL'ye icradan satıyor...

Has Delta İncirli detayları 2019!

Has Delta İncirli detayları haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul İncirli’deki eski fabrika arazisi üzerinde inşa ediliyor.

Has Delta projesinin temeli atıldı!

Has Delta projesinde ilk beton döküldü. 2.5 yıl sonra teslim edilmesi planlanan proje, İstanbul İncirli’deki eski fabrika arazisi üzerinde hayata geçiriliyor...

Uzel'in fabrika binası ve arazisi 223.7 milyon TL'ye satıldı!

İstanbul'da bulunan Uzel Traktör Fabrikası'nın arazisi ve binasının satış ihalesi gerçekleşti. İhaleyi 223 milyon 700 bin TL’ye ipotek alacaklısı Vera Varlık aldı.

Uzel'in fabrika binası ve arazisi yeniden satışta!

Uzel Makine Traktör Fabrikası'nın bina, arazisi ile makine ve teçhizatları açık artırma usulü ile yeniden satışa çıkarıldı. 15 Nisan 2019 günü gerçekleşecek ihalede satış bedeli 446 milyon 139 bin TL'ye olarak belirlendi.

Elsan Elyaf'ın fabrika arazisi Oyak'ın!

Elsan Elyaf'ın 607 dönümlük fabrika arazisinin yeni sahibi Oyak Grubu oldu.

Uzel'in arazisi ve fabrika binası bugün satılıyor!

İstanbul Rami'de bulunan Uzel Makine Traktör Fabrikası'nın bina ve arazisi bugün satılıyor. 93.5 dönümlük arazi üzerinde bulunan taşınmazların bedeli 446 milyon 139 bin 553 lira olarak belirlendi.

Uzel’in dev arazisi ve fabrika binası yarın satılıyor!

Bir dönem, yüzde 45’lik pazar payı ile Türkiye’nin en büyük traktör üreticisi olan Uzel’in dev arazisi ve fabrika binası yarın satışa çıkarılıyor.

Uzel Makine'nin arazisi 446 milyon TL'ye icradan satışta!

Bir dönem Türkiye’nin en köklü sanayi şirketleri arasında yer alan Uzel Makine’nin Topçular'da bulunan 97 dönümlük arazisi ve fabrika binası icradan satışa çıkarıldı. 

Uzel Makine'nin arazisi 446 milyona icradan satılacak!

Bir dönem Türkiye’nin en köklü sanayi şirketlerinden biri olan Uzel Makine’nin Bayrampaşa'da yer alan 97 dönümlük arazisi ve fabrika binası yeniden icradan satışa çıkarıldı...

Hasköy Yün İplik Fabrikası AVM oluyor!

Hasköy’de bulunan 66 yıllık Yün İplik Fabrikası’nın yerine AVM ve konut projesi geliyor. Son dönemde bir çok sanatsal etkinliğe de ev sahipliği yapan fabrika arazisi için hazırlanan imar planları İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı.

evyap fabrika arazisi Haberi

evyap fabrika arazisi

www.havadanemlakvideo.com ekibi, Evyap Fabrika arazisine kurulan Vadi İstanbul projesini havadan görüntüledi. Görüntülerde Evyap arazisinde satış ofisinin yapım çalışmaları göze çarpıyor. 


Evyap arazisinden son görüntüler için tıklayınız!


Ayazağa Cendere'de yükselecek olan Vadi İstanbul projesi Avrupa Konutları, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu ortaklığında yapılacak.



Vadi İstanbul projesi toplam 3 etaptan meydana geliyor. Toplam 3 bin konutun yer alacağı Vadi İstanbul’da satışların Ekim ayında başlatılması planlanıyor. 



Vadi İstanbul’un ilk etabı 50 dönüm alana kurulacak. Bu etapta 1.100 konut bulunacak. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerin yer aldığı Vadi İstanbul projesinde konutların en küçüğü 65 metrekare, en büyüğü 240 metrekare olacak. 



Vadi İstanbul...