26 / 04 / 2024

Expo Real 2019 Tuğra Gönden

Expo Real 2019 Tuğra Gönden

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Expo Real 2019 İzlenimleri'ni kaleme aldı. 

Real Estate Stars 2019'un kazananları belli oldu!

Real Estate Stars -Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni düzenlendi. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen törende başarı kazanan şirketler ödüllendirildi.

Folkart'a Real Estate Stars 2019'dan 2 ödül! 

Folkart, Real Estate Stars 2019-Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödülleri’nde iki ayrı kategoride kazandığı ödül ile ‘Türkiye’nin En Fazla Konut Üreten Şirketleri’ ve ‘Türkiye’nin Adet Bazında En Çok Konut Satışı Yapan Şirketleri’ arasında yer aldı...

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi.

Gayrimenkul sektöründe 2019 izlenimleri!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Expo Real 2019 İzlenimleri'ni kaleme aldı. 

Turkey Expo by Qatar 2019 yarın başlıyor!

Türk firmalarını Katarlı yatırımcılarla bir araya getirecek "Turkey Expo by Qatar" fuarı 120'den fazla Türk şirketin katılımıyla yarın Doha'da başlıyor.

Turkey Expo by Qatar için geri sayım başladı!

16 – 18 Ocak 2019 tarihinde üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Turkey Expo by Qatar Fuarı ile Türk – Katar ticari ilişkilerine yönelik önemli atılımlar yapılacak.

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

Real Konakları Yedikule fiyat listesi!

Real Group tarafından Zeytinburnu Yedikule'de inşa edilen Real Konakları, 120 daireden meydana geliyor. Projede dairelerin 2019 Aralık'ta teslim edilmesi planlanıyor..

Real Yedikule fiyatları!

2019 yılının Aralık ayında teslim edilecek Real Konaklar Yedikule projesi 120 bağımsız birimden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadardan başlıyor?

Real Konaklar iletişim!

Ön satışların başladığı Real Konaklar, Zeytinburnu Yedikule'de hayata geçiriliyor. Projede daireler 2019 Aralık'ta teslim edilecek..

Turkey Expo Qatar 2019’un tarihi belli oldu!

Türkiye ve Katar arasında yeni ticaret köprüleri kuran Expo Turkey by Qatar üçüncü yılında yine rekor satış ve ihracat anlaşmalarına sahne olmak için hazırlıklara başladı. 

Tuğra Gönden'in Expo Real 2017 izlenimleri!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Expo Real 2017 İzlenimleri'ni kaleme aldı. 

Expo’dan geriye kalan izlenimler!

Expo Real 2016’da Cushman & Wakefield olarak yerimizi aldık. Dünyanın her tarafından toplam 157 katılımcı ile iştirak ettiğimiz Expo’da bu yıl yine 1.250’den fazla müşterimizle birebir görüşmeler gerçekleştirdik

Expo Real 2019 Tuğra Gönden Haberi

Expo Real 2019 Tuğra Gönden

Gayrimenkul ve yatırım sektörünün yakından takip ettiği Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise en önemli fuarlarından olan Expo Real, bu yıl 21’inci kez düzenlendi.

Almanya’nın Münih şehrinde 7-9 Ekim tarihlerinde gerçekleşen fuar, 76 ülkeden toplam 2 bin 190 katılımcı ve 46 bin 747 ziyaretçiyi ağırladı. Expo Real 2019’a Cushman & Wakefield olarak dünya genelindeki 26 ülkeden toplam 200 kişilik bir ekiple katıldık ve 3 gün süresince 2.000’den fazla müşteriyle birebir görüşmeler gerçekleştirdik.

Ana temalar olarak bir taraftan dünya genelindeki birçok ülkede faizlerin düşmesi, eksi yöndeki faiz gelişmeleri nedeniyle ana pazarlarda gayrimenkul fiyatlarının artışı ve Brexit, Hong Kong, Brezilya ve Orta Doğu bölgesinde yaşanan jeopolitik gelişmeler oluşturdu. Her yıl Expo Real fuarında lansmanı yapılan “Winning in Growth Cities” raporumuzun satır başlarını ise şu...