19 / 04 / 2024

EXTRA Erkan Aslan

EXTRA Erkan Aslan

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği Başkanı ve EXTRA Türkiye Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aslan, gayrimenkul sektörünün bugünün ve yarınını Anadolu Gazetesi'ne anlattı.

Ankaralılar geniş daireleri tercih ediyor!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği ve Extra Türkiye Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aslan Ankara'da 1+0 daire üretimine yönelik değişikliği değerlendirdi...

Konut satışları kısa sürede yükselişe geçecek!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği ve Extra Türkiye Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aslan gayrimenkul sektörüne yönelik son değişiklikleri değerlendirdi.

Ankara, gayrimenkulde İstanbul olma yolunda!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği Başkanı ve EXTRA Türkiye Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aslan, gayrimenkul sektörünün bugünün ve yarınını Anadolu Gazetesi'ne anlattı.

Ankara'da konut satışları artıyor!

Extra Türkiye Gayrimenkul Genel Müdürü Erkan Aslan, "Son 6 yıldır yaşanan bütün krizlere, seçimlere ve piyasadaki negatifliklere rağmen Ankara'da her yıl bir öncekinden daha fazla konut satıldı" dedi.

Yenimahalle Ankara'nın parlayan yıldızı!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği (AGEM) Başkanı Erkan Aslan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Dernek çalışmaları hakkında Başkan Yaşar’a bilgi veren Aslan “ Başkent’in parlayan yıldızı Yenimahalle” dedi.

Kuşadası'na Özgecan Aslan parkı yapılacak!

Kuşadası Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi'nde yapıldı, mecliste Özgecan Aslan anısına Hacıfeyzullah Mahallesi'nde bir park yaptırılması kararı alındı.

Uzun vadede arsa yatırımı her zaman kazandırır!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği Başkanı Erkan Aslan " Uzun vadede arsa yatırımı daima kazandırır. Gelişmiş muhtemel bölgeleri sıkı takıp ederek yüksek kazanç elde etmek mümkün” dedi.

Azel Kule yaz lansmanı toplantısını yaptı!

Eskişehir yolu üzerinde yükselen Azel Kule'nin yaz lansmanına Yönetim Kurulu üyeleri Aykut Yıldız, Aziz Elaldı, Süleyman Çeken ve Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği (AGEM) Başkanı Erkan Aslan katıldı.

Beylikdüzü Aslan Residence fiyat!

Beylikdüzü Aslan Residence fiyat doğrultusunda projedeki 1 oda 1 salon dairelerde fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor. Enta İnşaat imzası taşıyan projede toplam 90 daire bulunuyor...

Beylikdüzü Aslan Residence fiyat listesi!

Beylikdüzü Aslan Residence fiyat listesi kapsamında yer alan 65 metrekarelik alana sahip olan 1 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 235 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Enta İnşaat Aslan Residence teslim tarihi!

Enta İnşaat Aslan Residence teslim tarihi kapsamında konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor. Aslan Residence Evlerinde 1+1 daireler 235 bin TL' den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor...

Aslan Rezidans Beylikdüzü satılık!

Aslan Rezidans Beylikdüzü satılık konutların satışları 235 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleştiriliyor. Aslan Rezidans Beylikdüzü'nde yüzde 25 peşinattan sonra banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor...

Aslan Residence fiyat listesi!

Aslan Residence fiyat listesi kapsamında 1 oda 1 salon daireler 235 bin TL'den ve 2 oda 1 salon daireler 335 bin TL'den başlıyor. Projede konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor....

EXTRA Erkan Aslan Haberi

EXTRA Erkan Aslan

Anadolu Gazetesi röportajlar dizisine bu hafta gayrimenkul sektörünün başarılı isimlerinden Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği Başkanı ve EXTRA Türkiye Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aslan’ı konuk etti. Aslan ile gayrimenkul sektörünün bugünün ve yarınını konuştuk. İşte bu özel röportajın bütün detayları.


Anadolu: Başkanım öncelikle kendinizi tanıtarak başlayalım röportajımıza. Sizi kısaca tanıyabilir miyiz?


Erkan Aslan: Ben Erkan Aslan 1972 Ankara doğumluyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Aktif iş hayatıma 1994 yılında gayrimenkul ve inşaat sektörlerinde kendi şirketlerimi kurarak başladım.22 yıldır Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteriyorum. Gayrimenkul sektöründe uzun yıllar süren bilgi, birikim ve tecrübelerimi birleştirerek ve Gayrimenkul sektörünün güncel ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyerek, hayata geçirdiğim EXTRA Türkiye Gayrimenkul Danışmanlık Şirketinin de Yönetim Kurulu Başkanıyım.


Anadolu: Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği ne zaman kuruldu. Çalışmaları hakkında...