27 / 04 / 2024

Eylül 2021 emlak verileri

Eylül 2021 emlak verileri

Emlakjet, Eylül 2021 emlak verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre, artan kiralar nedeniyle ev arayanlar farklı semtlere taşındı.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

Kiracıları üzecek haber: Eylül ayında yüzde 30 zam kapıda!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, ev kiralarının eylül ayında yüzde 30 daha artacağını belirtti. Ayrıca Akgün ev sahiplerinin kiracı tercihlerinin değiştiğini söyledi. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri fiyat listesi Eylül 2022! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çınarköy Evleri projesi İstanbul Çekmeköy'de yükseliyor. Peki Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Emlak Konut Çınarköy fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva, Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

3 bin liraya akıllı cep telefonu sahibi olun! Realme C11 2021 Vatan Bilgisayar’da! 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Vatan Bilgisayar, uygun fiyatları ile bilinen Realme C11 2021’i uygun fiyatlar ile satışa çıkardı. Peki, Vatan Bilgisayar’da Realme C11 2021 fiyatları ne kadar? İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022!

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022 detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1.230 adet konut ve 40 adet ticari alan yer alıyor. 

O ilde 115 bin 600 TL'ye satılık arsa! İhalesi 6 Eylül'de!

Yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'daki arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.

165 bin liraya arsa fırsatı! İhalesi 6 Eylül'de!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Iğdır'daki arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Çeşme'de 8 taksitle arsa satılıyor! İhalesi 15 Eylül'de!

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, 16 Eylül ve Dalyan mahallelerinde yer alan 2 arsayı satıyor. İşte fiyatı ve ödeme şekilleri...

Çeşme'de yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatıyla satılık 2 arsa! İhalesi 15 Eylül'de...

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, 16 Eylül ve Dalyan Mahallelerinde yer alan 2 arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

CNR Emlak Fuarı 7-11 Eylül'de! Dev fuar için geri sayım başladı!

Merakla beklenen 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 7-11 Eylül 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Balıkesir Altıeylül parsellerinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Balıkesir Altıeylül  parsellerinin değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun Balıkesir Altıeylül parsellerinin değeri...

Eylül 2021 emlak verileri Haberi

Eylül 2021 emlak verileri

Emlak seri ilan sektörünün öncü platformları arasında yer alan Emlakjet, Eylül 2021 emlak verilerini resmen açıkladı. Emlakjet Eylül 2021 raporunda ayrıca, kiralık konut arayanların daha uygun kira arayışıyla farklı ilçelere taşınma isteğini ortaya koyan özel bir araştırmaya da yer verildi.

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Türkiye'de konut satışları Eylül 2021'de bir önceki aya göre yüzde 4 artış gösterirken, yine resmi olarak açıklanan verilere göre, konut satışları senenin aynı ayına göre de yüzde 8 arttı. Yayınlanan verilere göre, ayrıca Türkiye'de kiralık konutların ortalama fiyatları aylık olarak yüzde 25, yıllık olarak ise yüzde 67 artış gösterirken, satılık konutların fiyatı da aylık olarak yüzde 5, yıllık olarak da yüzde 35 arttı.

Resmi olarak açıklanan verilere göre, Yükselen konut fiyatlarının etkisiyle kiralık konutlara artan talep...