19 / 04 / 2024

Eyüp Akbal biyografisi

Eyüp Akbal biyografisi

Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Fuzul Otomotiv Dış Ticaret ve İnşaat A.Ş.'yi kardeşleriyle birlikte 1992 yılında kurdu. Peki Eyüp Akbal kimdir? İşte Eyüp Akbal'ın biyografisi...

Eyüp Ekşi kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Eyüp Ekşi hangi şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Eyüp Ekşi’nin biyografisi...

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında 30 Aralık 2022 tarihinde kuruldu. İşte ayrıntılar...

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

Eyüp Akbal: BDDK yola güçlü şirketlerle devam edecek!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından (BDDK) 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesinin tasarruf finansman sistemini daha da güçlendireceğini ve vatandaş adına riski sıfıra indirmek için gerekli olduğunu söyledi.

Eyüp Akbal: Devlet güvencesini uzun zamandır bekliyorduk!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan’ın faizsiz konut edindirme sistemine ilişkin yasa hazırlıklarının bitme aşamasına geldiğini açıklamasından sonra FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal konuya ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı.

Eyüp Akbal, FuzulEv sistemini anlattı!

FuzulEv sistemini anlatan Fuzul Gurup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "FuzulEv markamız ile açtığımız yeni şubelerimizle ülke ve bölge ekonomisine katma değer sağlamaya devam ediyoruz." dedi.

Eyüp Akbal: Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, referandum sonrası görüşlerini paylaştı. Akbal, "Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum" dedi.

Eyüp Akbal: 2016'da konut satışları ivme kazanacak!

Yeni yıl ile birlikte konut satışlarının ivme kazanacağını vurgulayan Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal "Türkiye yabancı yatırımcılar için de çekim merkezi olmaya devam edecek"diye konuştu.

Eyüp Akbal, Fuzulev sistemi hakkında bilgi verdi!

Fuzulev Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Fuzulev sistemi hakkında bilgiler vererek, Fuzulev’in kampanya ve avantajlarını anlattı.

Eyüp Akbal kimdir?

Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Fuzul Otomotiv Dış Ticaret ve İnşaat A.Ş.'yi kardeşleriyle birlikte 1992 yılında kurdu. Peki Eyüp Akbal kimdir? İşte Eyüp Akbal'ın biyografisi...

Mali'de Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor!

Eyüp Belediyesi'nin organizasyonuyla hayırsever vatandaşların yardımıyla Mali'nin başkenti Bamako'da Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor...

Eyüp'te Vakıflar'dan 5 milyon TL'ye öğrenci yurdu yapım ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Eyüp'te yer alan özel öğrenci yurdu yapımını 5 milyon 252 bin 352 TL'den ihaleye çıkardı

Eyüp Park iletişim ve telefon numarası !

Gül İnşaat Eyüp Park iletişim , telefon numarası , adres bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz...

Eyüp Akbal biyografisi Haberi

Eyüp Akbal biyografisi

Eyüp Akbal kimdir?


Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, 1989 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. 


Akbal, 1992 yılında kardeşleriyle birlikte Fuzul Otomotiv Dış Ticaret ve İnşaat A.Ş.'yi kurdu. Başında bulunduğu Fuzul Otomotiv, kısa sürede çekilişli otomobil kampanyası düzenleyen firmalar arasında lider konuma yükseldi. 


Fuzul Grup çatısı altında faaliyet gösteren Akva Sigorta Aracılık Hizmetleri, Fuzul İletişim, Afiyet Medikal ve Fuzul Yapı, Fuzul Autocity'de yöneticilik yaptı. Eyüp Akbal, aynı zamanda Türkiye'nin en yaygın iş örgütlerinden biri olan MÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi.



Eyüp Akbal ve Fuzul Yapı iletişim!


Adres : Başakşehir Mah. Cahit Zarifoğlu Caddesi No:8 Kat:1 Başakşehir / İstanbul

Tel :0(212) 635 34 34

      0(212) 635 41 09 

Fax :0(212) 531 63 80

E-mail :[email protected]

Web: