20 / 04 / 2024

Eyüp Küçükçakmak biyografi

Eyüp Küçükçakmak biyografi

MAKRO Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Genel Koordinatörü Eyüp Küçükçakmak kimdir? Eyüp Küçükçakmak bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Eyüp Küçükçakmak..

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavak tarafından kuruldu.

Eyüp Kaan Deveci İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Kaan Deveci İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayüp Kaan Deveci tarafından kuruldu.

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

Yeni Nesil Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeni Nesil Eyüp satılık ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Yeni Nesil Eyüp Evleri'nde 2+1 ve 3+1 dairelere yer verildi...

İBB'den Eyüp Alibeyköy'de 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İBB, Eyüp Alibeyköy'deki Ticaret + Konut imarlı arsasını satıyor. Toplam muhammen bedeli 3.5 milyon TL olarak belirlenen arsa için ihale 6 Aralık'ta gerçekleşecek..

Strazburg'daki Eyüp Sultan Camisi külliyeye dönüşüyor!

Fransa'nın Strazburg kentinde bulunan Eyüp Sultan Camisi külliye şeklinde yeniden inşa edilecek. Külliyenin temeli yarın atılacak. 

Eyüp Defterdarlık Mahallesi'ndeki bir alanın imar durumu TBMM'de!

İstanbul'un Eyüp ilçesinde Defterdarlık Mahallesi'nde bulunan Abdülvedüt türbesinin bulunduğu alanın imar durumu TBMM'de konu oldu. İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları 660 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip yeniköy Konakları projesinde 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

5. Levent Eyüp 2017 satılık ev fiyatları!

5. Levent Eyüp 2017 satılık ev fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. Torunlar GYO imzası taşıyan projede daireler 2018 yılında yapılacak...

Eyüp Özel Bilge Kız Öğrenci Yurdu imar planı askıda!

Eyüp'te Özel Bilge Kız Öğrenci Yurdu'nun yer aldığı parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Eyüp Küçükçakmak biyografi Haberi

Eyüp Küçükçakmak biyografi

Eyüp Küçükçakmak kimdir?

Eyüp Küçükçakmak, AKRO Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Genel Koordinatörüdür.


Eyüp Küçükçakmak, 22.01.1976 Diyarbakır doğumlu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Diyarbakır'da tamamladı. 

Üniversite eğitimini A.B.D Washington D.C eyaletinde Bilgisayar Mühendisliği alanında  tamamladı. Satış ve Pazarlama alanında uzmanlık eğitimini aldıktan sonra 2002-2005 yılları arasında Darcars ve Rosenthal Automotiv Grup şirketlerinde Satış ekibi yöneticiliği görevlerinde bulundu. 2005-2006 yılları arasında TEMSA Bölge koordinatörü olarak çalıştı. 

Halen MAKRO YAPI olarak İnşaat, Dış ticaret, Kalıp mühendisliği sahalarında faaliyet gösteren organizasyonun Genel Müdürü olarak iş hayatına devam etmekte olup evli ve bir çocuk...