27 / 04 / 2024

Eyüp Nişanca tapu sorunu

Eyüp Nişanca tapu sorunu

Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Nişanca Mahallesi’ndeki 40 yıllık tapu sorunu çözülecek.

Eyüpsultan Nişanca 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Eyüpsultan ilçesi, Nişanca Mahallesi, 123 ada, 2 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Eyüpsultan Nişanca sakinlerinin tapu sevinci!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Nişanca Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlara tapu sorununun çözümüyle ilgili verdiği sözü yerine getirdi. 

Eyüp Nişanca’daki 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Nişanca Mahallesi’ndeki 40 yıllık tapu sorunu çözülecek.

Eyüpsultan Nişanca Kentsel Yenileme Projesi askıya çıkıyor!

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi'nin detaylarını vatandaşı bilgilendirmek amacıyla askıya çıkıyor.

Eyüpsultan Nişanca'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Eyüpsultan ilçesi Nişanca Mahallesinde bulunan yaklaşık 7 hektar büyüklüğe sahip alan "Yenileme Alanı" olarak ilan edildi. Saha çalışmaları sonuçlarına göre projelendirme çalışmalarına başlanacak.

Kuyaş Büyükartı İnşaat, Eyüp Bahariye Sitesi'ni dönüştürecek!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın bağlı ortaklarından Kuyaş Büyükartı İnşaat Eyüp'te kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Proje kapsamında 310 arsa sahibinin 215'iyle sözleşme imzalandı.

Eyüp Muhcu: Tapu güvencesi kalkıyor!

Mimarlar Odası Başkanı Eyüp Muhcu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan 67 maddelik ‘torba yasa' taslağı imar hakları ve kentsel dönüşüm hükümlerini değerlendirdi.

Eyüp İslambey Caddesi'nde ilk kazma Mayıs'ta vuruluyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey Caddesi'ni, herkese örnek bir prestij cadde haline getirecek çalışmanın başlangıç tarihi ile ilgili esnaf ve vatandaşlarla istişarede bulundu.

Eyüpss İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüpss İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi, Metin Akıncı tarafından 400 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Eyüp, Nişanca Mahallesi, Cezri Kasım Akarçeşme Sokak'ta kuruldu.

Eyüp Belediyesi 2016 Yılı Encümen ve Komisyon Üyeleri'ni seçti!

Eyüp Belediyesi, 5 yılda bir yapılan 2016 Encümen ve Komisyon Üyeleri seçimini yeni binadaki Meclis Salonu'nda gerçekleştirdi. Gerçekleşen oturumda Meclis Başkanvekili, katip üyeleri, encümen üyeleri, komisyon ve birlik üyeleri seçildi.

Mega Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mega Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi, Orhun Recep Pehlivan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Eyüp, Nişanca Mahallesi'nde kuruldu.

Remzi Aydın Eyüp Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaatını denetledi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Nişanca Mahallesi Eyüp Sultan Bulvarı üzerinde devam eden Eyüp Belediyesi yeni hizmet binası inşaatını denetledi. Başkan, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Eyüp'te 10 bin kişiye müjdeli haber!

Vakıf mülkiyetindeki taşınmazların takas kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi sonucu satışı yapılan taşınmazlardan, peşin satın alıp adlarına tapu çıkanlar üzerindeki şerhler Eyüp Belediyesi’nin girişimleri sonucu kalkıyor.

Eyüp Nişanca tapu sorunu Haberi

Eyüp Nişanca tapu sorunu

Eyüp Nişanca'daki 40 yıllık tapu sorunu çözüme kavuşturuluyor. 

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in yakından takip ettiği çalışmalarda önemli bir adım daha atıldı. Eyüpsultan Belediyesi'nin sitesinde yer alan habere göre; konuyla ilgili sık sık Nişanca Mahallesi sakinleri ile görüşen ve bilgilendirme toplantıları gerçekleştiren Başkan Deniz Köken, 5 Ekim Pazartesi günü 19:30’da mahalle sakinleriyle düzenlenecek toplantıda müjdeli haberi açıklayacak. 

Başkan Deniz Köken, önemli bir aşama olan yenileme kurulunun verdiği kararla ilgili olarak Nişanca Mahallesi sakinlerini bilgilendirip, yapılan çalışmalarla ilgili son durumu aktaracak. 

Kepez esnafının tapu...