25 / 04 / 2024

Eyüp park projeleri

Eyüp park projeleri

Gençlere ve çocuklara yönelik önemli çalışmalara imza atan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, son olarak minikleri 2 yeni park ile buluşturdu. Eyüp Belediyesi Esentepe'de bulunan Şair Şirzat ve Emniyettepe'deki Dergah Parkı'nı hizmete açtı.

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

Eyüp'teki markalı 5 konut projesi!

İstanbul'un tarihi ilçelerinin başında gelen Eyüp'te markalı konut projeleri geliştirilmeye devam ediliyor.  Peki Eyüp'te hangi konut projeleri bulunuyor. İşte Eyüp'teki markalı 5 konut projesi...

Eyüp Sultan 500 milyonluk 67 farklı projeyle ihya olacak!

Eyüp Sultan, 500 milyon TL’lik bütçeli 67 farklı projeyle ihya olacak.Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş ve Eyüp Sultan Belediye Başkanı Aydın projeleri anlattı...

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul Eyüp İlçesi, Akşemsettin Mahallesi, 854 ada, 1 parsel ile 122 ada, 413 parsel ve park alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Eyüp'te konut satışları yüzde 20 arttı!

Eyüp'te konut satışlarının son üç ayda yüzde 20 arttığına, dairelerin ise yüzde 100 değer kazandığına dikkat çeken Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, devletin hayata geçirdiği altyapı ve ulaşım projeleri tamamlanıncaya kadar bölgedeki yükselişin devam edeceğini belirtti.

Eyüp Cemal Demir Parkı açıldı!

15 Temmuz Demokrasi Şehidi Cemal Demir'in adı Topçular'da bir parka verildi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, parkın açılışında yaptığı konuşmada; “Rabbim 15 Temmuzları bir daha yaşatmasın” dedi.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mesire Alanı açılış için gün sayıyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Hizmeti Yerinde Gör” uygulaması kapsamında , Eyüp Sultan Orman Parkı ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

Eyüp ve Gaziosmanpaşa projeleri masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçelerinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili toplantı düzenleyerek tecrübelerini paylaştı.

Eyüp Akşemsettin Parkı yeni yüzüyle hizmet verecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçede bulunan spor alanları, yeşil alanlar ve parklarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Son olarak ekipler, Akşemsettin Parkı'ında revizyon çalışmalarına başladı.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde en uygun fiyatlarla!

Ortadoğu Grup, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep sürecine başladı. Kağıthane’de yapımına başlanacak ‘Mod İstanbul Projesi’ 3 bin 770 metre kare alandan oluşuyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde ön talep zamanı!

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri ön talep sürecine girdi.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talebe yoğun ilgi!

Ortadoğu Grup’un Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri ön talepte yoğun ilgi görüyor. İki projede merkezi konumlarıyla dikkat çekiyor.

Eyüp park projeleri Haberi

Eyüp park projeleri


Gençlere ve çocuklara yönelik önemli çalışmalara imza atan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, son olarak minikleri 2 yeni park ile buluşturdu. Eyüp Belediyesi Esentepe'de bulunan Şair Şirzat ve Emniyettepe'deki Dergah Parkı'nı hizmete açtı.

Açılış törenlerine, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın yanı sıra, AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Esentepe Mahalle Muhtarı Engin Demirbaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Aydın yaptığı konuşmalarda mahalle sakinlerini hayata geçecek projeler hakkında bilgilendirdi. İki farklı noktada gerçekleşen açılışta konuşmalarının ardından çocuklar kendileri için yapılan parkların açılış kurdelesini kesti.

Çocukların ve gençlerin vakitlerini geçirebileceği mekanlar için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Göreve geldiğimizde ilk masaya yatırdığımız bölgelerimizden bir tanesi bu...