24 / 04 / 2024

Eyüp Park teslimleri

Eyüp Park teslimleri

Eyüp Park 'ta 1+0,1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Fiyatların 198 bin 800 TL 'den başladığı sitede teslimlerin Haziran 2015 'te yapılması öngörülüyor.

Eyüp Park telefon ve iletişim!

Gül İnşaat imzası ile hayata geçirilen Eyüp Park telefon ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

Forev Modern Eyüp'te yaşam başladı!

Forev Yapı’nın Eyüp’te inşa ettiği projesi “Forev Modern Eyüp” de daire teslimleri başladı.

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

Yeni Nesil Eyüp yüzde 10 indirim kampanyası detayları!

Yeni Nesil Eyüp yüzde 10 indirim kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.

Cadde Life Eyüp'te 450 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Özsaha İnşaat'ın Eyüp'te konumlandırdığı Cadde Life projesinde 2+1 daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri 2018 Mart'ta yapılacak...

Yeni Nesil Eyüp daire teslimleri!

İstanbul Eyüp'te hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp projesinde yüzde 15 indirim avantajı bulunuyor. Yeni Nesil Eyüp daire teslimleri ne zaman?

Yeni Nesil Eyüp Konutları fiyat listesi!

Yeni Nesil Eyüp Konutları fiyat listesi 818 bin TL'den başlıyor. Ortadoğu Grup imzası taşıyan projede daire teslimleri 2018 yılında yapılacak...

Yeniköy Konakları Eyüp teslimleri ne zaman?

Yeniköy Konakları, İstanbul Eyüp Alibeyköy'de hayata geçirildi. Emlak Kont güvencesine sahip proje Yeni Yapı İnşaat imzası taşıyor...

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul Eyüp İlçesi, Akşemsettin Mahallesi, 854 ada, 1 parsel ile 122 ada, 413 parsel ve park alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Eyüp Cemal Demir Parkı açıldı!

15 Temmuz Demokrasi Şehidi Cemal Demir'in adı Topçular'da bir parka verildi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, parkın açılışında yaptığı konuşmada; “Rabbim 15 Temmuzları bir daha yaşatmasın” dedi.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mesire Alanı açılış için gün sayıyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Hizmeti Yerinde Gör” uygulaması kapsamında , Eyüp Sultan Orman Parkı ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

Eyüp Akşemsettin Parkı yeni yüzüyle hizmet verecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçede bulunan spor alanları, yeşil alanlar ve parklarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Son olarak ekipler, Akşemsettin Parkı'ında revizyon çalışmalarına başladı.

Eyüp Karadolap Mahallesi'ndeki çocuk parkı imara mı açılacak?

İstanbul Eyüp Belediye Başkanı, Alibeyköy Karadolap Mahallesi'nde bulunan aynı zamanda afet toplanma bölgesi olan çocuk parkının imara açılmasına direnen mahallelilerle 'ikna' toplantısı gerçekleştirdi, ancak başarılı olamadı.

TÜGVA'nın Eyüp'teki arazisinin imar planı mı değişti?

Cumhurbaşkanı’nın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetim kurulunda yer aldığı TÜGVA’nın İstanbul Eyüp’teki arazisi için bürokratik işlemler jet hızıyla halledildi. Plan Kısmen ‘Park+ Zeminaltı Katlı Otopark’, kısmen de ‘Sosyal ve Kültürel Tesis Alanı’na alındı.

Eyüp Park teslimleri Haberi

Eyüp Park teslimleri


Gül inşaat tarafından Eyüp'te inşa edilen Eyüp Park'ta 1+0,1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. 

Fiyatların 198 bin 800 liradan başladığı sitede teslimlerin Haziran 2015'te yapılması öngörülüyor. 329 konutun yer aldığı site 16 bin metrekare arsa içinde 3 blok olarak yükseliyor. 


Peşine %10 indirim Sosyal donatılan arasında açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness, sinema salonu gibi aktivite alanları yer alıyor. 


Konut büyüklükleri 34 metrekare ile 176,5 metrekare arasında değişiyor. Konut almak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim...