27 / 04 / 2024

Eyüpsultan ev fiyatları

Eyüpsultan ev fiyatları

İstanbul 10. İcra Dairesi, Eyüpsultan ilçesi, Fetihçelebi Mahallesi'nde bulunan 5 müstakil evi ve 1 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 26 milyon 111 bin 375 TL olarak belirlendi. 

İBB, Pendik ve Eyüpsultan'daki konut imarlı 2 arsayı satıyor! İhalesi 27 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik ve Eyüpsultan'da yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki megakentte satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Eyüpsultan'a 637 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da 637 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

İBB, Fatih ve Eyüpsultan'da 2 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor! Megakentte fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul'da satışa sunulan 2 arsanın fiyatları ne kadar? 

Ev fiyatları katlanacak!

Kurumsal Office Gayrimenkul ve Tapucumnet CEO’su Emir Özcan Geçal, ev fiyatlarındaki artışın süreceğini belirtti. Geçal, "Yeni yapılacak konutlarda demirinden eviyesine kadar her şey dolarla alındığı için fiyatlar da yüzde 30-40 oranında artacak" dedi.

Eyüpsultan'da 10.5 milyon TL'ye icradan satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk mahallesi 650 parselde yer alan evi 10 milyon 500 bin TL'ye icradan satışa çıkarıyor...

Eyüpsultan'da özel okul inşaatı için evlere yıkım!

Eyüpsultan'da evlerin arkasına Revna Yapı İnşaat tarafından yapılacak olan Özel Kavram Okulu'nun inşaatı için evlerin yıkılması gerekiyordu. Ev sahipleri, yıkımın gerçekleşmemesi için mahkemeye başvurdu...

İstanbul Havalimanı Eyüpsultan’da arsa fiyatlarını uçurdu!

İstanbul Havalimanının büyük bir bölümünü ilçe sınırları içerisinde barındıran Eyüpsultan’da emlak fiyatları, büyük projeler ile birlikte yükselişe geçti. 

Bahar Yaka Eyüpsultan iletişim!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilenBahar Yaka  projesinde ön talep toplanıyor. Fiyatlar 491 bin TL'den başlıyor. Bahar Yaka Eyüpsultan iletişim numarası 850 640 04 14. 

Eyüp Baharyaka fiyatları!

Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Eyüp Baharyaka fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Eyüpsultan'da yükselen proje 6 katlı 27 bloktan oluşuyor. 

Yeni Nesil Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeni Nesil Eyüp satılık ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Yeni Nesil Eyüp Evleri'nde 2+1 ve 3+1 dairelere yer verildi...

İki Yaka Fikirtepe Rezidans ev fiyatları!

Toplam 275 daireden meydana gelen İki Yaka Fikirtepe projesi "Her şey bir arada" sloganıyla tanıtılıyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirim yapılıyor. İşte İki Yaka Fikirtepe Rezidans ev fiyatları...

İki Yaka Fikirtepe ev fiyatları!

İki Yaka Fikirtepe ev fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. İki Yaka Fikirtepe projesi "Her şey bir arada" sloganıyla tanıtılıyor...

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları 660 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip yeniköy Konakları projesinde 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Eyüpsultan ev fiyatları Haberi

Eyüpsultan ev fiyatları

İstanbul 10. İcra Dairesi, Eyüpsultan ilçesi, Fetihçelebi Mahallesi'nde bulunan 5 müstakil evi ve 1 arsayı 26 milyon 111 bin 375 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi ise 19 Ekim 2020 günü gerçekleşecek.

T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı: İSTANBUL İl , EYÜP SULTAN İlçe , FETHİÇELEBİ Mahalle/Mevki , 112 Ada No , 21 Parsel No , 228,00 Yüz Ölçümlü, Arsa Nitelikli taşınmazın Tamamı.
Özellikleri: Eyüpsultan İlçesi, Fethiçelebi( Defterdar) mah. 112 Ada, 21 Parselin H:9,50 Blok Nizam yapılanmalı Ticaret Alanında kalmakta olduğu ve Kırkçeşme tesisleri isale hattında kalmakta ve eski eser komşuluğunda olduğundan dolayı İstanbul I NumaralıK.V.K.B.K. Müdürlüğü kararı olmadan uygulama yapılamayacağı bildirilmiştir.
İmar Durumu: Eyüpsultan Belediye Başkanlığı,...