19 / 04 / 2024

eyüpsultan kültür tesisi inşaatı

eyüpsultan kültür tesisi inşaatı

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi inşaatının yüzde 60’ı tamamlandı.

TOKİ'den Tokat'a kültür merkezi!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, üçüncü Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi’nin TOKİ bölgesine açılacağını açıkladı.

Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Eyüp’teki Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Açılışta Engin Gürkey’in perküsyon gösterisine izleyiciler de katılınca ortaya renkli görüntüler çıktı.

Eyüp Belediyesi'nden Şehir, Kültür ve Estetik semineri!

Eyüp Belediyesi Genç Akademi tarafından düzenlenen Şehir ve Medeniyet Okulu’nun seminer dizilerinden olan “Şehir, Kültür ve Estetik” konuşmaları 2. haftası da gerçekleşti.

Tarihi Okmeydanı Baruthanesi kültür tesisi olacak!

Tarihi Okmeydanı Baruthanesi'nde restorasyon çalışmaları başladı. Ruhsatı Beyoğlu Belediyesi’nde olan yapı kültür tesisi olacak!

Denizli Baklan Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında Baklan ilçesine yapmayı planladıkları Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi inşaatının başladığını müjdeledi.

Denizli Baklan Kültür Merkezi projesi başlıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Baklan ilçesinde önemli bir yatırımı hayata geçiriyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 21 Dev Projesi kapsamında Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi projesinde çalışmaların başladığını bildirdi.

Güzeltepe Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi açılıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek toplu açılışla Güzeltepe Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi'nin hizmet vermeye başlayacağı müjdesini verdi.

Çekmeköy Necati Alkan Spor ve Kültür Tesisi yeniden hizmette!

Çekmeköy Belediyesi'nin yenilediği Necati Alkan Spor ve Kültür Tesisi törenle hizmete sunuldu. Yeni yüzüyle Aydınlar Mahallesi Yeşilyurt Caddesi’nde Çekemköylüleri misafir edecek olan tesis, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz tarafından açıldı.

Necati Alkan Spor ve Kültür Tesisi hizmete açıldı!

Çekmeköy Belediyesi, zaman içinde yıpranan Necati Alkan Spor Tesisleri’ni yeniledi. Bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra yeni faaliyet alanları da eklenen tesis Necati Alkan Spor ve Kültür Merkezi adıyla hizmet vermeye başladı.

Ayşe Akın, kültür turlarında VIP dönemini başlattı!

İzmirli turizmciden kişiye özel yurtdışı tur İzmirli iş kadını Ayşe Akın, kültür turlarında VIP dönemi başlattı. Akın, kişiye özel yurtdışı turlarda, her şey dahil sistem uyguluyor...

Eyüp Belediyesi Nikah Salonu ve Kültür Merkezi törenle açıldı!

Eyüp Belediyesi Nikah Salonu ve de Kültür Merkezi törenle açıldı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Eyüp Belediyesi Nikah Salonu ve Kültür Merkezi' nin açılış törenine katıldı.

eyüpsultan kültür tesisi inşaatı Haberi

eyüpsultan kültür tesisi inşaatı

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye bütün uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami yapıyor. Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın haberine göre; İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat hız kesmiyor. Projeye karşı dava açan bölge sakinleri inşaatın durdurulmasını ve arazinin yeşil alan olarak kalmasını istiyor. Dava dosyasına giren uzman raporunda da inşaatın uygun olmadığı belirtildi.

İBB’ye bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), ilçe belediyesine araziyle ilgili geçen Eylül'de ilettiği görüş yazısında, söz konusu arazinin dere işletme bandı ve taşkın önlemli yapılaşma alanı içerisinde kaldığını vurguladı. Görüş yazısında, araziden Kâğıthane Deresi yan kolu geçtiği ve arazinin yol veya yeşil alan olarak korunması gerektiğine dikkat çekildi. Fakat Eyüpsultan Belediyesi, bu alanda kültürel tesis ve cami inşa...