19 / 04 / 2024

Ezine Seçim Müdür Odası

Ezine Seçim Müdür Odası

Ezine'de yer alan tarla 806 bin 950 liradan satılıyor. Tarlanın ihalesi 2 Eylül'de gerçekleştirilecek

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

İş Bankası Genel Müdürü Aran: Yabancı yatırımcı sadece politika faizine bakar!

İş Bankası Genel Müdürü Aran yabancı yatırımcının, bir ülkeye giderken o ülkede yerel seçim sonuçlarıyla ilgilenmediğini,  faiz seviyesinin son nokta olup olmadığıyla, kur ve enflasyon öngörüleriyle giriş yapmak için uygun zaman olup olmadığıyla ilgilendiğini açıkladı.

ÖSYM duyurdu! Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi belli oldu!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı'nın tarihi açıklandı. Peki Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi ne zaman?

Seçim öncesi yatırımcının rotası nereye döndü? Belirsizlik ortamında güvenli liman neresi?

Seçim öncesi yatırımcılar alternatif getiri arayışını sürdürüyor. Yatırımcılar geçen yıl yüzde 200’e varan getirisi nedeniyle borsaya yoğun ilgi gösterirken, bu yıl hem küresel hem yurt içi belirsizlikler nedeniyle rota farklı yatırım araçlarına yönelmiş durumda.

Seçim sonrası döviz ve altın fiyatları nasıl bir seyir izleyecek? İşte ünlü ekonomistten seçim senaryoları!

Seçim öncesi artan belirsizlik ve endişeler ile yatırımcıların döviz ve altına yöneldiğini söyleyen ünlü ekonomist Dr. Mahfi Eğilmez, bu nedenle döviz ve altınında yükseldiğini belirtiyor. Peki, ya seçim sonrası döviz ve altında neler olacak? İşte o sorunun cevabını ünlü ekonomist verdi…

İş Bankası Genel Müdürü, kafayı ekonomi yönetimine taktı

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, krediye erişim konusunda büyük bir sıkıntı olduğunu belirterek ekonomi yönetimini işaret etti. Zorlama ile bir yere varılmayacağını öne süren Aran, piyasanın bu kadar sıkışmasının sebebi hem belirsizlik hem de regülasyonlar” ifadelerini kullandı.

İş Bankası Genel Müdürü açıkladı! Kredi ucuz ama erişim kısıtlı!

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran kredi erişiminde yaşanan zorlukları değerlendirdi. Aran, kredinin ucuzlamasına rağmen krediye erişim güçleşiyorsa bunun kimseye bir faydasının olmayacağını vurguladı.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Banu Uyan Çimsa Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

50 yıla yakın bir zamandır çimento ve yapı malzemeleri sektörünün global bir oyuncusu olarak faaliyetlerine devam eden Çimsa’nın yeni Kurumsal İletişim Müdürü Banu Uyan oldu.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

Hakan Genç, Eroğlu Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu!

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu.  Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group yeni genel müdürünü seçti.

Aybek Sel, Omurga Portföy Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Daha önce bir çok bankada görev aln Aybek Sel, Omurga Portföy'ün (Omurga Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi) Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Ezine Seçim Müdür Odası Haberi

Ezine Seçim Müdür Odası




T.C EZİNE (SULH HUKUK MAHKEMESİ) SATIŞ MEMURLUĞU

2012/8 Satış


Çanakkale, Ezine, Gazi Mahallesi, 190 ada, 5 parsel sayılı 32.278 metrekarelik tarla satılıyor. Tarla Ezine ilçe merkezine ve Çanakkale İzmir devlet karayoluna yakın mesafede konumlandırılıyor. 


İmar sahası dışındaki tarlanın toplam bedeli 806 bin 950 TL olarak belirlendi. Tarlanın ihalesi; Ezine Seçim Müdür Odası'nda 2 Eylül 2012 günü saat 11.00 ile 11.10 arasında...