29 / 03 / 2024

Facebook kurucusu kim

Facebook kurucusu kim

Kişisel serveti 16 milyar dolardan fazla olan Facebook kurucusu Mark Zuckerberg'in başı, komşularıyla dertte. 30 yaşındaki Zuckerberg'in San Francisco'daki evinde 17 aydır yenileme çalışmalarının bitmemesi komşularını kızdırdı...

Mark Zuckerberg'den 100 milyon dolarlık arazi davası!

Dünyanın en zengin altıncı insanı olan facebook kurucusu Mark Zuckerberg, 2014 yılında 100 milyon dolara arazi aldığı adanın yerlilerine dava açtı.

Facebook, tsunamileri anında haber verecek!

Facebook, tsunamileri anında haber verecek. Facebook ’un kurucusu Mark Zuckerberg, dün Japonya Başbakanı Shinzo Abe’yi ziyaret ederek Facebook’un yeni Safety Check (Güvenlik Kontrolü) özelliğini tanıttı

Mark Zuckerberg'in evinde 17 aydır yenileme çalışmaları bitmedi!

Kişisel serveti 16 milyar dolardan fazla olan Facebook kurucusu Mark Zuckerberg'in başı, komşularıyla dertte. 30 yaşındaki Zuckerberg'in San Francisco'daki evinde 17 aydır yenileme çalışmalarının bitmemesi komşularını kızdırdı...

Şenpiliç Kurucusu Haşim Gürdamar'dan yeni gayrimenkul şirketi!

Şenpiliç Kurucusu Haşim Gürdamar, İpek Üstündağ ve Gül Gürdamar Altıkulaç ile yeni gayrimenkul şirketini kurdu. GH Gayrimenkul Anonim Şirketi, 168 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Molu Enerji Üretim A.Ş'nin kurucusu Sait Molu vefat etti!

Molu Enerji Üretim A.Ş'nin kurucusu Sait Molu vefat etti. Cenaze 31 Temmuz 2014 Perşembe günü öğle namazına müteakip Kayseri Ulu Camii'nden kaldırılacak ve defnedilecek...

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Facebook kurucusu kim Haberi

Facebook kurucusu kim

Kişisel serveti 16 milyar dolardan fazla olan Facebook kurucusu Mark Zuckerberg'in başı, komşularıyla dertte. 30 yaşındaki Zuckerberg'in San Francisco'daki evinde 17 aydır yenileme çalışmalarının bitmemesi komşularını kızdırdı. Komşuları, Zuckerberg'in 10 milyon dolara satın aldığı evinden sürekli gürültü gelmesinden şikâyet etti. Komşular ayrıca, Zuckerberg'in ekibinin sürekli adam kiralayarak park yerlerini de için işgal ettiğini ileri...