25 / 04 / 2024

Fairmont Raffles Hotels International

Fairmont Raffles Hotels International

FRHI grubunun Mekke’deki 3 büyük oteli Mekke Clock Royal Tower, Raffles Mekke Palace ve Swissotel Mekke, İstanbul’da 17 Ekim’de WOW Hotel’de düzenlenecek bir toplantıyla turizm sektörüyle hac tur operatörlerinin önde gelen temsilcilerine tanıtılacak.

Rotana Hotels'den otelde ev konsepti!

Ortadoğu’nun en büyük turizm zincirlerinden biri olan Rotana Hotels, İstanbul’daki 4 oteliyle Türkiye’de hizmet veriyor. Otel odalarının içerisinde eve dair bir çok şey mevcut. 

Edelstaal Group ve Orka Hotels'den Muğla'ya 120 milyon Euro'luk yatırım!

Edelstaal Group ve Orka Hotels, yabancı ortaklıkla Muğla’da tema park ve otellerin de bulunduğu 120 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Titanic Hotels her yıl 5 yeni otel açmayı planlıyor!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Avrupa ve Türkiye'de her yıl beş yeni otel açmayı planladıklarını söylüyor.

Melas Hotels ilk şehir otelini İstanbul'da açıyor!

İstanbul'un ana ulaşım arterlerinden Mecidiyeköy'deki eski Türk Telekom Genel Müdürlük binasının yerine Melas Hotels zinciri ilk şehir oteli olacak olan tesisini bu yıl açacak.

Çin'in ilginç gökdeleni Raffles City Chongqing tamamlanıyor!

Dünyaca tanınmış mimar Moshe Safdie tarafından tasarlanan Raffles City Chongqing tamamlanıyor.

Wyndham Hotels Türkiye’de 76 otele ulaştı!

Dünya çapında 80’in üzerinde ülkede yaklaşık 9 bin 200 otele sahip olan Wyndham Hotels & Resorts, yeni oteller açıp yeni pazarlara giriyor. Hızlı büyüyen konaklama sektörünün devi Türkiye’de 76 otele ulaştı.

Trabzon Aurum Hotels icradan 18.2 milyon TL'ye satılıyor!

Trabzon İcra Dairesi, Trabzon ili Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi'nde bulunan Aurum Hotels'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otelin satış bedeli 18 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. 

Choice Hotels dördüncü otelini Tekirdağ’da açacak!

Dünyanın en büyük konaklama zincirlerinden Choice Hotels, Türkiye’deki portföyünü Tekirdağ Clarion Hotel ile genişletmeye devam ediyor.

Eliteword Hotels Sapanca turizmine katkı sağlayacak!

Sapanca’da inşa edilen Eliteword Hotels yatırımcılarıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İnşa edilen yeni otel hem ilçemiz hem şehrimiz turizmine büyük katkı sunacak, yerel ekonomiyi canlandıracaktır" dedi.

Parkside Hotels & Resorts Group, Türkiye’de otel açacak!

Dünyada 22 ülkede 150'nin üzerinde oteli bulunan İngiltere merkezli otel markası Parkside Hotels & Resorts Group ülkemizde otel açmaya hazırlanıyor..

Zorlu, Raffles'i satıyor mu?

El Faysal Holding'in CEO'su El Thani, geçen hafta konakladığı İstanbul Raffles Otel'i çok beğenmiş... Bunun üzerine Zorlu Grubu yöneticileriyle buluşup oteli almak için teklif vermiş...

İHome İnşaat ile Retaj Hotels, Yalova Retaj Resort Otel için anlaştı!

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

NG Hotels iki yeni otel yapacak!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

Fairmont Raffles Hotels International Haberi

Fairmont Raffles Hotels International

Fairmont Raffles Hotels International (FRHI) grubunun kutsal topraklar Mekke’deki 3 büyük oteli Mekke Clock Royal Tower, Raffles Mekke Palace ve Swissotel Mekke, İstanbul’da 17 Ekim’de WOW Hotel’de düzenlenecek bir toplantıyla turizm sektörüyle hac tur operatörlerinin önde gelen temsilcilerine tanıtılacak. Toplantıya katılacak sektör temsilcileri, dünyadaki 1.6 milyar Müslüman için kutsal topraklar sayılan Mekke’nin merkezinde yer alan yeni lüks otellerin yöneticileriyle tanışarak, otellerin özellikleri ve sunduğu olanaklara ilişkin ayrıntılı bilgi alma olanağına sahip olacaklar.


Fairmont Raffles grubunun misafirperverliğini Mekke’ye taşıyan yeni oteller, Mekke’yi hac ve umre için ziyaret eden misafirlerin farklı konaklama beklentilerine çok çeşitli çözümler sağlıyor. Mekke Clock Royal Tower, Raffles Mekke Palace ve Swissotel Mekke otelleri, dini vecibelerini yerine getirmek için Mekke’de bulunan misafirlere konaklama konusunda da eşsiz bir deneyim...